make up store

Jag och Johanna som sett fram emot att gå ut nu i helgen. Eftersom det är löning och kommer vara mycket folk. Men så ringer Camilla från agenturen och frågar om jag vill gå visning i Sthlm för Make Up Store hela helgen, fre-sön. Såklart jag vill det! Och måste ju säga ja till så många jobb som möjligt eftersom jag är så pass ny så jag får lite mer erfarenhet och förhoppningsvis får mer jobb! Nu är ju bara frågan vart jag ska bo i Sthlm, för åka fram och tillbaka är jag inte för sugen på! Kommer inte få pengar för detta jobb, men däremot smink för 4500, heelt okej!

Emma var inte på fotolektionen så jag gick hem till Nattis och tog några bilder som jag hade i uppgift skulle handla om mig. Tog inte för seriöst på den uppgiften, men här är några bilder i alla fall :

174214-158
Foto av mig



Idag har det vart vanlig skoldag. Gick på stan i solen efteråt med tjejerna, hur härligt som helst. Bedrog Waynes och satte oss och fikade på Bistro. Cissis sockersöta syster var med! 2 år men lyckades ta kort på sig själv! Söööt linslus!

image164image165





Och nu är det bara 37 dagar kvar tills jag flyttar hemifrån ! :D

image166




39 dagar kvar!

Bara 39 fjuttiga små dagar kvar tills jag får egen lägenhet! iih, vad jag längtar! Måste ju börja packa herregud, tänker inte vara någon tidsoptimist nu inte, haha.
   Igår tog mamsen med mig & Johanna ut på grappa! Men där har vi en värre tidsoptimist än mig kan jag lova. Det är där jag fått det ifrån! Men i alla fall, medan vi väntade på henne drog jag och Johanna in på Mulligans så länge och tog varsin smirnof. Vilket rån, haha. Förstår att vi gör av med så jävla mycket pengar varje gång vi är ute där! Men en halvtimme senare kommer mamsen och vi går in på Grappa. Medans vi väntade på att vårat bord skulle bli ledigt så tog vi varsin fördrink, gin&tonics. Maten var lika uunderbar som vanligt, godaste i eskilstuna. Tog in en vinare till det också. Japp, mamsen söp oss under bordet! Lite halvgoa gick vi efter Grappa upp till Athena som egentligen var stängt, men vi satt där uppe med personalen och fick varsin cider och lät maten sjunka lite innan vi drog ut på Nybron. Dåligt med folk, men vad kan förvänta sig på fredagar, helgen innan löning och i Eskilstuna! Var bara där en stund sen lämnade vi mor & Annette så gick Johanna & jag vidare ut på Rolling. Men var såklart samma sak där fast fler fjortisar, så var väl kvar där ungefär lika länge. Kvällen var i alla fall jättetrevligt och visst hade vi kul! Samtalsämnena på Grappa var höjdpunkten, haha, det kommer vi göra om!
   Idag så vaknade jag såklart med huvudvärk, that damn wine. Räcker med bara 2 glas! Och jag som har en hel flaska ikväll, huuh... Tog mig i kragen, duschade och huvudvärken gick över väldigt snabbt och blev jättepigg! Fixade mig och drog ner på stan och fikade med Emma & Josse på Waynes. Vi fikade för att välkomna Cissi som skulle komma tillbaka från Thailand idag, men hon kom inte, haha! Men men! Sen gick vi en stund på stan och köpte lite saker för ikväll. Vin & födelsedagspresent för Danne som fyller och har fest ikväll! Frågan är ju om vi ska blåsa upp den innan vi ger den till honom?
 
Lägger in lite bilder sen för att göra inlägget lite roligare! Mañana mañana!


jan stenmark

 

http://aftonbladet.se/vss/kultur/story/0,2789,1044029,00.html

Sommar sommar sommar

Uuunderbart! Snart så är det verkligen sommar igen! Var ute och fotade med Emma på fotolektionen i skolan i torsdags. Lika kamerakåta som vanligt var vi ju tvungna att ta kort på oss själva med. Citatet från ettan förra året "vi går media, vi gillar att filma" ledde då till Media horor, uppgraderat oss nu dock och översatt det till engelska istället. Ja, man måste ju hänga med lite.

174214-149
Emma som som både fotograf & redigerare ;)


I fredags blev det grillning med alla tjejer hemma hos Sanna, en go liga på 12 stycken. Gabbi tog ansvaret över grillen med enda anledningen att verkligen ingen annan visste hur man skulle göra! Det blev riktigt gott. Sen korkade vi upp vinet! Körde "jag har aldrig"... "Jag har aldrig tyckt att Josse är snygg" var ju med såklaart. Haha. Sen drog vi vidare in till stan upp till lägenheten som Nattis och jag har hand om. Lyssnade på musik och drack, mye trejvligt. Var dock 2 man kort då så var 10 st!



Drog vidare sen till en fest ute i Odlaren, och det var ju som förväntat, ringde efter skjuts tillbaka efter 10 min, haha! Hade bytt nummer med göteborgare innan vi åkte ut till odlaren så vi ringde dom och det blev efterfest på Statt! Det var så grymt kul, höll väl igång till halv 7 på morgonen? Lärde göteborgarna "Jag har aldrig" och sen körde vi gamla goa sanning/konsekvens med! Nästan bäst att låta det mesta vara osagt va? Haha!
   "Välj konsikvens!"



Lördagen blev det filmmys :) ... Och Carlavagnen den var kvar! Söndagen, plåtning i Sthlm utomhus i Gamla Stan, var ju så sjukt skönt väder så gjorde ju verkligen inget. Stylisten hade massor med söta klänningar med sig, fotades i 2. En annan tjej fotades samtidigt, gjorde några bilder tillsammans med, de blev nog riktigt shyssta! Men undrar hur resultatet blev egentligen, kände mig lite seg så gav nog inte 100. Men fotografen var nöjd i alla fall! We'll see...
   Nu sitter jag bara i lägenheten och tar de lugnt efter den ansträngade matlagningslektionen i skolan. Jag, Nattis & Johanna lyckades i köket åter igen! Har håltimme så ska tillbaka till naturen snart. Är sista dagen jag & Nattis är katt- och lägenhets vakter, buhu. Sen bär det hem till mamsen igen. 
   Tänk posetivt... Egen lägenhet 1 Juni...

ny redigering

Vet att den inte ser ett dugg realistisk ut men.. Men ändå! ;) Kommentera gärna.

174214-145
Foto, smink & redigering av mig.

therese j

image143
Foto, smink & redigering av mig. Kritik tack! :)

påsklovet

I måndags spenderade jag nästa hela dagen med johanna, gick på stan och såg på film. Tisdagen tog jag det nog bara lugnt igen, ladda för onsdagen. På kvällen kom Emma, Josse, Johanna & Sanna förbi en sväng. Sen onsdagen tog jag tåget vid 10 upp till Sthlm igen, till Café Opera. Träffade de andra 4 modellerna och spenderade resten av dagen till att repetera och prova ut kläderna till visningen på kvällen. Det var min första bikinivisning så jag var sjukt nervös! Vi lugnade nerverna med ett par glass vitt. Blev då orolig över att jag skulle bli full istället, haha. Och en timme innan visningen kände jag mig ganska go i huvet ändå, men gick som tur över fram tills det var dags haha. Vi var 5 tjejer, med 6 ombyten och hade 10 minuter på oss, det var aldeles för lite tid, vi hade typ 30 sekunder på oss att byta om! Sjukt stressigt! Men gud vad kul det var, man får ju världens kick! Alla gjorde väl några misstag, men det gick nog bra ändå.
   Efter visningen bytte jag om och letade upp Jessica & Johanna så började vi festa på Cafét. Var jättekul, träffade mycket folk! Var ju trots allt 800 pers som kom och kolla! Kul att träffa Stefan igen, var ett tag sen! Inte lika kul att han tog så hemska kort dock. ;P Haha, och sen maassa kändisar som vi eskilstunabor inte är vana vid! ;) När Cafét stängde klockan 3 drog jag och Jessica med några till Solidaritet, och där var vi väl kvar till 5? Resten av kvällen låter vi vara osagd, herregud. Haha.
   Torsdagen mådde man som man förtjänade, inte för pigg. Sov fram till 5. Men värt det, för hade så grymt kul! Till kvällen åkte jag hem till Bayram igen, såg på filmen 300! Den var inte så bra som man trodde men dålig var den verkligen inte. Den får 3½ poäng. ;)
   Fredag & lördag har väl sett i princip likadana ut. Har varit såå härligt med påsklov, behövde det verkligen kände jag. Kunna ta nya tag i igen när skolan börjar på tisdag. Nu ska jag snart iväg till Sofie, ja det är ju någonting med hälsokällan i Belgviken. Huset för oss själva så det blir basta och söndagsmys!



Här kommer lite bilder ifrån onsdags:




Foto, smink & redigering av mig:

174214-141


Middag, Utgång & Stockholm

I fredags käkade vi Hej-Då-Cissi-Middag på Grappa. Jättetrevligt och väldigt gott! Kul att Linda & Annis var med! Cissi är i Thailand nu.. Nej, jag är inte så avundsjuk.. Efter middagen såg jag på film med Bayram. Minns inte vad filmen hette, men bra var den i alla fall, och det var jättetrevligt! Det hoppas jag vi gör om.
   På lördagen gjorde man verkligen ingenting. Käkade frukost vid fyra? Tog det bara lugnt & skönt, och sen vid sju började man ta tag i saker och ting. Verkligen jätteslött men gud så härligt! I alla fall, då vid sju, då började jag fixa mig för kvällen. Utgång med Johanna! Förfest hos Simon, rökte pipa, drack vin och sjöng ja må han leva. Sen drog vi ut på Lotus. Det var helt okej. Satt väl mest och snackade skit med lite folk. Tim och jag diskuterade först företaget men kom istället in på hur man ska slappna av och andas med naveln istället. Hm. Fick sen sällskap hem halva vägen, insisterade sen envist på att jag skulle gå ensam hem som vanligt, jättekonstigt. Men pratade med Nattis i telen hela vägen hem så. 17åringen som var på krogen i Luleå, haha. Behövde inte ens visa leg va. Jag är i alla fall imponerad!
   Vid Sju gick jag upp idag, yes, megapigg & baotaglad. Fixade & packade ihop mig och tog tåget till Stockholm. Tog mig till Slussen och Agenturen och mötte upp Francesco och compani där. Blev nog några bra bilder. De gav mig två Looks. Först varma färger, det var jättefin sminkning. Sen fick jag en peruk!! (Första bilden) Haha, kände mig inte särskilt snygg, men blev rätt shyssta bilder ändå. Till det fick jag en jättemörk sotad sminkning. Och sen när vi var klara så fanns det ingenting att tvätta bort allt smink med så jag fick gå ut med det där, huur översminkad som helst. Såg inte klok ut. Tog ett kort på det med, haha.

  
image135
Foto av Francesco Sapienza


När jag såg på tv här om dagen så blev jag helt ställd. SOUK-invigningen som jag gick på förra torsdagen visades på reklamen! Och det kommer vara ett inslag om det nu på onsdag! Klockan 20.00 på Trean! Tänk så har de filmat mig utan att jag visste om det!? Såg ju inte klok ut haha! Neongult löshår och bleksminkad liksom! Haha, men kul grej ändå! Kommer dock inte kunna se på det programmet men får väl be mamsen spela in. För Camilla ringde mig för några dagar sen och frågade mig om jag ville gå en visning på just onsdag. Men klart man vill det! Skitkul ju. Grejen är bara den att det är bikin som gäller!! Jätteläskigt!! Plus att det kommer vara på Café Opera. Baah...
   Men klagar gör jag då verkligen inte! Läskigt bara! (a)...