mitt lov

Började med fredagen förra veckan, då tog jag det bara lugnt hemma, jätteskönt. Sen på lördagen var jag ute och åt på kina med Johanna, Cissi och Josse, det var jättetrevligt och mysigt. Men senare så kom Natalie och Johanna förbi här så förfestade vi och så drog vi vidare till Jannikes fest. Var väl helt okej i början sen blev vi rastlösa och drog oss hemåt, och herregud så skönt det var att komma hem. Nattis och jag ordnade festmåltiden och sen så sov vi hemma hos Tessi som inte var hemma.
Och det slutade med att både Nattis och jag stannade kvar i Tessis lägenhet som tuffa lägenhetsvakter tills hon kom hem igen på onsdagen. Det var så härligt, en stoor lägenhet aldeles för oss själva och vi var ju verkligen de perfekta rumskompisarna, vilka damn perfect housewifes! Lagade mat, städade och klappade katterna vaarje dag, säg den som klarar det! Kuddkrig i hela lägenheten, sjuka hemmavideor, precis som det ska vara, det var ju vekligen helmys! Men inte så mys som Stefan antog med kommentaren "inga detaljer tack" när jag nämde att vi sov i samma säng men, man kan ju inte få allt!

  

Sen på onsdagen så blev det biljardturnering på Java med Emma, Alex & Fredde. Absolut första gången Alex spelade biljard, hur lyckas man undvika det i 18 år? Haha, det går ju inte. Ska ju inte nämna några namn nu egentligen men Emma, varför vann aldrig ditt lag? Haha, nej då. Väldigt trevligt var det, det måste vi göra om! Emma och jag ska tjuvträna på hennes brorsas en meter långa biljardbord!



Torsdagen fikade jag med Cissi och Johanna, åt semla och skvallrade lite. Sen gick vi lite på stan. MQ & Godisland, perfect. Sen blev resten av torsdagen bara lugn och fin.

Fredagen så åkte jag upp till Stockholm igen, lyckades på bara en kvart hitta Stefan någonstans på Kungsgatan. Eller ja, han hittade väl mig rättare sagt, kan inte vara så svårt att känna igen en vilsen eskilstunabo. Gick lite på stan och sen åkte vi hem till han, på Liidiingö där fåglarna säger kviit kviit. Gjorde iordning oss och tog tåget tillbaka till stan och Café Opera där vi blev bjudna på fin middag. Fisksoppan var ju utsökt. Jag säger som Bobby"Jo, men den var god, fast jag gillar inte smaken" Haha. Men väldigt trevligt var det i alla fall. Champagnen, vinet  och drinkarna bara rullade in hela tiden, så blev aldrig ens av att man köpte någon drink när festen satte igång. Jag hade verkligen jätteroligt, höjdpunkten var: you, me and the pole..

Sen på lördagen lagade vi mycket möjligt världens godaste tacos. Jag fck lära ut mina bagar-skills också. Jag är ju nämligen född av en pizzabagare vid namn Frans. Vissa har det, andra inte, helt enkelt. Haha.
Sen mot kvällen åkte vi hem till Sindre där vi såg på Schlagerfestivalen med han, Bobby och en till tjej. Sågade de flesta totalt efter 10 sekunder, men rätt låtar vann helt klart. Tack vare Sindres röst tror jag.
Efter det blev det bland annat en norsk skräckfilm som vi egentlgen först bara skrattade åt dumt nog men den var faktist bra, Stefan var livrädd. ;)
Men det var en jättemysig helg! You got my vote numbero 12.

Jag, Stefan, Bobby och Sindre på Cafét:
  

fotograf

Igår vaknade jag och Nattis efter gårdagens bravader hemma hos Tessi pigga & krya, käkar frukost, sen så får vi en jättebra idé. Vi ska fota.
Och nu ska jag stå bakom kameran. Lånade Tessis kamera, sen fick jag sminka & styla Natalie som jag ville.

Efter många skratt så blev det nog rätt bra:

174214-47


         174214-53

Bara för att Natalie är bäst i hela vida vääärlden!


Kommentera gärna...

trött

Så skoltrött, förstår inte hur jag ska klara av resten av gymnasiet. Och sen planerna på att plugga vidare. Jomenvisst. Ingen som helst motivation till att plugga. Men missförstå mig inte, hoppa av är absolut inget alternativ! Jag klagar bara över min brist av motivation. Vart ska jag få den ifrån? När jag är i skolan är det inga problem, trivs jättebra med tjejerna, hur härliga som helst är dom! Men när jag kommer hem och borde plugga... Jag bara vägrar! Förut gjorde jag i alla fall allting i sista sekund, men nu gör jag inte ens det. Skärpning Caroline! Just nu till exempel, jag borde sitta och skriva på två saker som ska vara inlämnat idag, men noope, jag har gjort allt annat än det de senaste två timmarna, jättebra. Och jag kan inte säga: Nej men nu gör jag det, hejhej! För ja vet ju att jag ändå inte gör det. Kanske just därför, för att jag har den inställningen som jag inte gör det... Ge mig motivation!

Jag får helt enkelt ta fram mina ninja-skills, typ maxa kickflippen ba Haayah!
GoGo Powerrageeers!

Nytt foto från Francesco idag:

174214-46
Foto av Francesco Sapienza

sthlm igen

Idag har jag vart så där duktig igen. Jag har åkt tåg, tunnelbana OCH buss aldeles på egen hand i sthlm. Så stolt, så stolt. Även om det blev en liten omväg där ett tag, hah. Först var jag i alla fall på agenturen. Pratade lite, ställde lite frågor och så. Och sen tog de mina mått och gav mig en bunt papper om "Att vara modell".
Efter det ringde jag Ivan Da Silva. Tog bussen till Norrmalmstorg och mötte honom där. Gick lite på stan, tog en fika utanför sturekompaniet, kollade lite på kläder sen gick vi till Berns för att se på en modevisning. Första gången jag tittar på en modevisning, inte går på den. Först satt vi och drack champagne nere vid baren inne på Berns innan insläppet, jättemysigt. Sen tog Ivan lite mingelbilder och jag fick vara hans assistent och skriva ner namnen på de han fota. Kläderna på visningen var från POUR, riktigt snyggt!

Bilder från modevisningen av POUR på Berns av Ivan Da Silva:
http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=17281&article=31352

174214-45



Och här är lite bilder från när jag fotades på agenturen i söndags:


Foto av Francesco Sapienza

stockholm

Idag var jag duktigt uppe vid redan klockan 8. Duschade och allt man ska. Promenera hem till papsen vid halv 10 och hämtade mina pengar. Tog tåget 5 över 10 mot allas våran Estocolmo. Sen kommer dagens stolthet. Jag, Caroline Ahrentorp, tar tunnelbanan aldeles själv, japp det gjorde jag, förbi gamla stan sen gick jag av. Letade mig genom smågatorna utan problem, hittade direkt till agenturen UpModels. Jag är så stolt över mig själv.
Sen träffade jag fotografen Francisco och en Mua så plåtade vi lite bilder för agenturen. Väldigt rena, knapt någon smink, väldigt naturella bilder. Det blev faktist en hel del bra! Sen kom Simon som vann med mig i finalen på Cafét och fotades han med. Kul att träffa han igen, han hjälpte mig tack och lov att hitta tillbaka till slussen!

Helt slut nu, kommer somna tidigt. Ledig imorn dock, såå skönt!

Fick ny bild av Björn nyss:

174214-38'
Foto av Björn Hardestam



Föresten... Det är aldeles för lite ninja nuförtin...

bilder

I förrigår shoppade vi skor åt Cissis syster!
 Resultatet:




Och igår festade jag med Sofie!




Idag har jag däremot hälsat på världens bästa farmor!
Medan hon svor och pratade om tårtrecept tog jag lite kort!





Sen fick jag även en ny bild idag!

174214-26
Foto av Björn Hardestam


nytt

Denna ska med i portfolion!
Ska till sthlm både nu på söndag & tisdag för att träffa agenturen.
Hoppas det händer lite nu.. Komma ifrån stan ett tag vore inte fel...

174214-24
Foto av Björn Hardestam


Så är det alla hjärtans dag snart.. Panik över det, vill verkligen inte vara ensam. Tack och lov inte så illa att man skulle vara med vem som helst, men ändåå. Blir nog käka gelehjärtan med Natalie tills vi spyr? haha. Nej måste undvika till alla medel att bli deprimerad, det fixar vi!

Sen var det ju bröllopsmässan på statt i söndags. 3 visningar. Sen kom Therese och fotade oss!





Jag känner mig bara som ett enda stort tomrum...
Visar verkligen inga som helst känslor ytligt längre, gråter inte, klagar inte över det, bara ignorerar det. Det finns inte där? Absolut ingenting känns viktigt längre, det bara är. Jag tror jag vet vad som är viktigt, det som alla säger är viktigt, men jag bryr mig inte om det. Jag är bara jag som vanligt, och det är med inställningen "äh, det löser sig". Men jag vill, vill, vill, men finns absolut ingen kraft till det. Jag saknar någonting. Saknar det jättemycket. Men är inte ens säker på att det skulle hjälpa mig med det där viktiga. Men jag tror att jag skulle må bra då. Det kanske är det som är det viktiga?
Vet verkligen inte hur jag ska fylla det där tomrummet...