Min födelsedag!

Hela dagen var helt underbar! Fylla 18 skulle jag vilja göra oftare! Börjar med att jag får tårta till frukost, choklad, såklart. Sen vanlig skoldag var väl inget speciellt över, hade kul med tjejerna som alltid.

Här har vi en Glad 18åring!



Efter skolan var jag med världens bästa tjejer, mina absolut bästa vänner, Natalie, Jessica & Sofie. Vi åt på Waynes och pratade i säkert 2 timmar, helmys. Så fick jag ett Pilgrim halsband av Nattis, grymt fint, blev jätteglad! Jessica & Sofies presenter var lite mer barnförbjudna, haha. Tack så mycket tjejer! Efter det gick vi lite på stan, försökte hitta någon ny klänning till nästa fredag. Vi har ju bestämt oss för att det ska vara dresscode kavaj/klänning på vårat kalas då. Sen på lördagen, utgång på Jessicas födelsedag!

Ett par bilder från den eftermiddagen.



Sen senare mot kvällen! Då gjorde jag iordning mig sen kom humbla och hämtade upp mig så drog vi hem till Robin och förfesta. Dunkade Kobojsarna och körde ölspelet, haha. Robin kommer med den sämsta regeln någonsin som resulterade i sammanlagt 30 klunkar för mig varje gång jag bröt den. Tack! haha. Hade riktigt kul hela tiden, härliga gossar är dom allt!

Humbla & Robin got the mooves.



Sen tar vi bussen mot stan, busschauffören sätter radion på hösta volym bara för våran skull. Sen drog det igång. Vi drog in på Rolling, hade tänkt ta Lotus sen men vi blev kvar, men inte gjorde det nåt, hade riktigt kul ändå! Dansade massor, Tequilarace, vet inte hur många timmar vi var där men det kändes som en halvtimme, haha. Träffade mycket trevligt & roligt folk! Men roligast var det såklart med Humbla & Robin, tack för en riktigt, riktigt lyckat kväll!

Vimmelbilder.



Var väl hemma vid 2 ungefär, väldigt onykter, mina sista ord till humbla i telefon innan jag somnade var "jag måste lägga på nu för jag deckar nu". Haha!
Sen vaknade jag 9 på morgonen, snurrar i huvudet, ser att jag ligger med mobilen i handen med ett halvfärdigt skrivet sms, hämtar mig ett äpple och inser att det är lika bra att somna om!


18 år!

Idag har jag haft två lektioner. Fotolektion 09.30-11.20 sen bildlektion 16.10-18.30, rätt värdelös dag. Men roligt har vi haft som alltid. Timmarna mellan lektionerna fikade jag med klasstjejerna på waynes som vanligt, sen hann jag hem en sväng också. Bildlektionen var lika långtråkig som den brukar vara, men Johanna och jag släppte lös för det. Sen satt i datasalen den sista tiden för att tiden skulle gå snabbare. Skolan är HELT tom vid den tiden vi är där så fritt fram för härj. Men ritade klart min tattuering, som inte alls är någon uppgift egentligen.

Here it is.. Och sen bild från waynes, såklaart.



Nu är det bara några små, små timmar kvar tills jag är 18 år och jättestor! Nu är jag snart så gammal att jag får börja en mening med "när jag var liten.." istället för "när jag var mindre så..." Hähä.

Lite bilder för att hedra barndomen!


shopping

Inhandlade ett par nya skor och nya byxor idag. Ha på mig det på fredag? Måste komma över min klackskräck, är ju det värsta som finns att vara så jäkla lång. Men vill, vill, vill ha klackar!
Då är det ju 18-årsdagen och utgång!
Mormor & morfar ringde nyss, frågade vad lilla Caroline önskar sig i födelsedagspresent. Wee, blir väskan & plånboken jag vill ha. Ehrm, vem har sagt att födelsedagar bara handlar om presenter.

Brist på annat att göra så tog lite bilder på dagens inköp...

       

Bröllopsklänning

Imorse ringde Tessi och frågade mig om jag ville vara med i en modesvisning som en frisörsalong håller i på statt, kommer inte ihåg vad sallongen hette men det löser sig nog! Men klart jag vill det, skitkul ju. Men temat är lite läskigt tycker jag. De ska göra bröllopsuppsättning av håret och så ska alla på visningen ha bröllopsklänningar på sig! Så idag skickade de mig vidare till Sara där jag provade bröllopsklänningar! Provade först en jättejättefin, men det var för lång så jag fick en halvfin, men det blir säkert bra. Fjärde februari, altså nästa söndag redan är visningen. Ska bli jättekul! Men som sagt, läskigt med bröllopstema, haha..


Jag var skitsnygg idag för övrigt.

174214-7

Morr

Går upp i tid, som tydligen är för lite tid, missar 20 över 8 bussen, kämpar och kämpar, hinner med nästa buss. Vad kommer jag på då, 5 meter ifrån klassrummet... "Nee, jag hade ju inställd lektion idag".
Så nu sitter jag snällt i datasalen, helt i onödan, ska väl göra englelskan då.

Morr...


Måndag igen

Jag kom verkligen inte upp ur sängen imorse. Gick verkligen inte, det var som att täcket täcket var aldeles för tungt för att lyftas och verkligen tröck ner mig i sängen igen, phu. Vid 11 kommer jag upp i alla fall. Missat hela första lektionen. Gjorde iordning mig och träffade Nattis på stan.Gick och kikade lite på skor, hittade ett par till och med som jag la undan. Sen träffade jag Emma & Cissi, vi slöade i cafét fram till sista lektionen, natur. Då kopierade upp över 100 papper, haha. Efter det gick jag med Johanna på stan, hittade ett par byxor på MQ som jag också la undan. Ska köpa de och skorna imorn. Och nu är jag bara hemma, ska väl plugga lite engelska snart, suck... Skoltrött...

Jag har aldrig tänkt så mycket på rykten, skitsnack & sånt förut. Men nu tänker jag på det hela tiden. Vart så sen nyår då jag fick höra massa skit. får ont i magen, när man hör saker om en som inte är sanna, går och oroar sig och tycker att alla kollar konstigt på en. Jättelöjligt! Sån är ju inte jag? men men, bit ihop!

Inte fotat på jättelänge, blir aldrig av. Men denna är i all fall ny-gammal. Från när jag fotade senast med Tessi. Satt och redigerade lite bilder från den sessionen igår, här är en..

174214-6


Retusch



174214-4

Före & Efter
modell:natalie. fotograf:operfekt.com. redigering av mig.

174214-5

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!




174214-1

I helgen har jag först i fredags myst med klasstjejerna. Käkade massa onyttigt, såg på Hey Baberiba och spelade charader! Riktigt mys var det. Sen senare samma kväll gick jag till sofie som var lägenhetsvakt, så öppnade vi en flaska chardonnay & lyssnade på reggea som vanligt. Väldigt trevligt!

Lördagen tog vi det lugnt och skönt men mot kvällen blev det fest. Förfest hos Fredde sen åkte jag & sofie tillbaka till lägenheten och shotta, sjöng och skrattade i timmar med Erik och två andra tjejer, det var verkligen grymt kul! Inte skrattat så mycket på länge! Skulle ha åkt till Adams fest sen, men var lika bra att vi inte kom så långt. haha.
Yrvaken och ont i huvudet mycket senare får vi besök utav Chrille, Pär & Gurra ett tag. Sofie tänkte att de skulle få mellanlanda hos oss för de skulle ju gå ändå till Skogstorp. Men ingen tänkte nog riktigt på att de fick gå lika långt plus att de skulle behöva gå till Skogstorp sen ändå, stackarna. hehe.

Idag är jag trött och tänker inte göra någonting, för så får man göra på söndagar! =)

174214-3