skola, stan & natalie

Ja så har min dag sett ut ungefär. Skola, snabbis på stan med Cissi, Emma & Johanna. Köpte den där billigare vårjackan. Men när jag kom hem så ångrade jag mig, den är ju jätteful, ska lämna tillbaka imorn! Får dock värmeslag i min andra jacka.. Sen träffade jag Natalie och hjälpte henne hitta present till Jimmy, det var ju jag jätteduktig på. Gick runt lite på stan och snackade lugn & sansat lite skit, men sen kom vi in på känsligt ämne och mitt på torget utbrister Nattis stort "Han har inte sett hennes fula jävla hårförlängning!?". Tjejerna som gick bredvid började också garva, haha. Roligtroligt. Nu åker hon upp till Luleå utan mig ända fram till onsdag, buhu. Lämnar mig ensam i Tessis lägenhet! Fyfasen. Blir picknik med henne dock på torsdag. Kommer bli så mys!
   Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning för Hejdå-Cissi-Middagen på Grappa! Hon lämnar ju oss nu och drar till Thailand i 3 veckor.. Vilken usling.. Sen blir det mysfredag med film! :)
   Ciao !

frisk, glad & sol

Det är ju så underbart! Suttit hemma inomhus i 3 dagar sjuk men idag har jag varit frisk och fått komma ut i solen! Hade bara en lektion sen gick jag, Johanna & Cissi och fikade på the one and only, Waynes. Och efter det gick vi på stan och Johanna hittade ett jättefint linne som jag tycker att hon ska ha på lördag! Och jag har nu äntligen hittat vårjacka! Går med förra årets vårjacka, ingen hit! Men den är dyyr.. Samlat ihop en hel del bra argument i alla fall till pappsen ikväll för att han ska hjälpa mig lite med den. Nu får ni inte tro att jag är någon bortskämd unge som får det hon pekar på, tvärtom, just därför borde han hjälpa till nu. Har ju inte jobbat på evigheter och studiebidraget är ju inget att hurra över direkt. Måste skaffa nytt jobb..
   Nu är jag extra glad också för har dragit ner så grymt mycket härlig musik! Haha Hits For Kidz, hell yeah! - Baha Men - Who let the dogs out, The Ark - Echo Chambers, Markoolio - Måste Dansa Salsa, Rollergirl - Superstar. Och massa Fivelåtar eftersom de var ju mina stoora idoler i 3:an. Så kul att höra alla gamla godingar igen, det görs ju ingen så här rolig musik längre! Det är ju så braaaa, haha!

Nu funkar min mobil igen så jag kunde föra över bilder från den. Ni måste ju se bild på när jag var rödhårig förra helgen på förfesten! Tog den som var minst skrikig dock, haha. Kanske inte sagt att jag var rödhårig i två dagar? Var ju i alla fall för en plåtning, men nu är det hemska äntligen över, haha. Gick ut på krogen en av de dagarna av någon vääldigt konstig anledning, förstår inte hur de kunde lura med mig egentligen. Men lika bra var det!
   Här är bilden i alla fall:






Nu är jag hemma från papsen. Lika kul & trevligt som vanligt! Han visade upp sitt senaste inköp! En halmhöna i naturlig storlek som såg jätteverklig ut! Jätteful & läskig sa han väldigt ogillande, så jag frågade varför han köpte den för!? - Men det är ju påsk, sa han. Haha. Sen satt vi två datatekniker (ja ironiskt menat) och försökte få ner ett nerladdningsprogram till honom och ladda ner lite musik. Efter mycket gnäbb och skratt fick vi ner en halvfunkande reggealåt! Wey! Så var det ju dags för argumenten till varför jag skulle få den där dyra jackan. Men jag kom på det precis när jag skulle till bussen, så fick dra i kortversion! Det höll ju verkligen inte måttet, men jag fick låna pengar till den billigare jackan i alla fall, bättre än inget!
   Ja nu vet jag inte vad ja ska göra.. Rastlös.. Ta ett varv runt huset? Nae. Ciao!

stackars, stackars mig

Satt uppe till 2 och pluggade inatt, hade ju skjutit på läxorna som vanligt. Men fick de gjorda och det blev ganska bra. Men fick jätteont i huvudet och kunde aldrig riktigt somna sen, bara låg och vred mig och kände att jag började bli febrig och få ont i halsen med. Gick upp kanske 3, 4 gånger och antingen hämtade tablett eller tog en macka. Fick väl någon timmes sömn kanske sen ringer klockan och det är dags för skolan, men helt svullen i halsen så kan nästan varken svälja eller prata och huvudvärk än. Så blev hemma idag. Det är så typiskt, nu när jag känner att jag äntligen börjar komma igång med skolan och trivs där, så åker jag på halsfluss igen. Det är ju inget som går över på ett kick heller direkt så kommer ju hamna ännu mer efter. Bara motivationen inte ryker nu. Det får den bara inte göra. Äh, det här löser jag. ;)
   Nu ska jag lägga mig och renskriva svenskan sen skriva ett nytt CV kanske. Känner att pengarna inte räcker till längre så måste skaffa mig ett nytt jobb nu! På Statt, Kaka eller nåt sånt. Eftersom jag har rätt bra restaurangerfarenheter från Akropolis innan så borde det väl inte vara så jättesvårt. 

image132
Foto av Marcus P.

the weekend

I Fredags kom jag ju hem från Stockholm, tog det bara lugnt och skönt på kvällen. Lördagen blev inte lika lugnt kan jag lova! Förfest hemma hos Johanna. Piña colada, Josse söker brevkompis, Baltazar & chacha , helskön & lyckad förfest helt enkelt!! Efter det drog jag, Johanna, Cissi & Elin ut på Lotus. Cissi på vägen dit - "Zlatan, åh Zlaaatan!". Haha! Inne på krogen träffade jag väldigt många som jag inte träffat på länge, så det var skitkul! Efterfesten gick inte för hackor den heller! 
   Efter 2 timmars sömn var det dags att gå upp på söndagen! Skulle blivit 3 om det inte vore för tidsomställningen, men men. Jättepigg plåtade vi hela dagen, jag tror det var första gången som jag hela tiden längtat till att det skulle ta slut! Direkt efter plåtningen skulle de färga mitt hår brunt igen, men det blev typ mööörkbrunt/lila. Så inte helt nöjd. Ska tillbaka till sallongen någon gång i veckan så ska hon fortsätta så det blir brunt till slut.
   Idag försov jag mig till skolan, jättebra! Eller jag vägrade bara gå upp helt enkelt. Är som en annan person som vaknar på måndagmornar, ingenting är viktigare än att jag får sova, ingenting, fast jag vet att jag kommer ångra mig när jag vaknar sen igen. Jättedumt. Men i alla fall, till skolan kom jag till slut! Missade bara en lektion. Efter skolan gick jag på stan med Johanna, Emma & Cissi, letade vårjacka. Hittade ju en helt perfekt förut, och nu när jag har råd med den så är den ju slut såklart. Och nu är jag för sent ute för att hitta någon bra, damn it. Det är så skönt ute nu, soool, i love it!


" Flaunt it baby "

modevisningen i sthlm - souk

Kom hem för ett par timmar sen, helt slut nu! Men vad roligt det har varit, trots att jag var sjuk. Började med att mitt tåg som jag timade så bra blev inställt när jag var på väg dit igår. Så jag kom en timme försent. Men det var ingen fara för inte ens hälften av alla modellerna var där än. Eva satte igång direkt och började sminka mig. Stylisten Bosse ville att alla modeller skulle se i princip "döda" ut, fast med skimmer. Aja okej. Så vi blev vita i ansiktet med silverskimmer, även läpparna. Såg inte särkskilt pigga ut, haha. Sedan fick jag mitt hår fixat. Alla modeller fick samma frisyr. Två frisörtjejer började bokstavligen slita i det och satt fast det så stramt i en toffs att jag fick världens facelift, ögonbrynen höjdes säkert en centimeter! Sjukt! Sedan satt de fast neongult löshår. Verkligen futuristiskt tema. På det så fick jag en dragqueenliknande, guldig paljettklänning och höga guldiga skor. Vid den tidpunkten kände jag inte riktigt att jag smälte in i min omgivning, haha.
  I hissen, 2 glas vin senare, 20 sekunder innan vi skulle gå ut och visa upp oss då förklarar de för oss vart och hur vi ska gå. Ut bland folket, upp för trappan, upp på scenen, strike a pose, invänta de andra sen ut igen. Gud vad jag tyckte synd om Jenny som fick gå i 2 decimeter höga klackar, jag överdriver inte, 2 decimeter! Damn. Som dessutom var för stora. Jag var beredd på att fånga henne i trappan för det där var inte stadigt!
  Men visningen gick bra i alla fall. Vi fick drinkbiljetter och gratis entre till Café Opera så jag, Jenny och två killar till gick dit efteråt och drack lite mer vin sen åt vi på Max. Efter allt så var vi så trötta så jag fick sova hemma hos Jenny ute på Lidingö, hon är så snäll!
  Men nu är jag ju i alla fall hemma igen tyvärr, hade ingen hemlängtan direkt. Men muntra upp mig med lite nya kläder som jag har bild på nedan, också som lite belöning för att jag har varit så duktig, haha. Och då menar jag inte bara modevisningen, utan att jag verkligen lyckas med dessa tunnelbanor, tåg, bussar och alla krångliga gator i Sthlm utan problem, så stolt så!

- Hörrni, när blir det discodans?

Har inte fått några riktiga bilder på oss från visningen än, men det kommer!

   

(Nej, jag har inte klippt lugg)




Och nu en sån där klassisk kommentar som är
meningen att ingen ska förstå vem den är riktad till:

- Varför ska jag anstränga mig igen när du inte ens försöker!! Gah!

Så. ;) Tjarrå!

sjuker

Vaknade med feber och helt svullen i halsen imorse. Inte bra! Så har vart hemma idag. Missa fler lektioner är inte något jag behöver precis. Damn it. Imorn måste jag vara frisk. Ska ju gå modevisningen i Sthlm. Läste lite om det nyss och Kate Moss kanske ska vara där och presentera sina kläder! Hon är ju nåt så sjukt snygg. Souk kommer den nya gallerian heta som visningen är på, gamla Debenhamns.
   

Nu ska jag fortsätta på min cappuccino och äta apelsin! Plugga svenska ska jag vara duktig att göra också!


Skaffat bilddagbok igen, andra gången gillt! - http://carroar.bilddagboken.se/



måndag igen

Matlagning på morgonen, Johanna och jag gjorde chokladbollar medan vi väntade på maten, så vart såklart mätt tills det var klart. Men lika bra var det för maten blev inte god, Johans fel. Haha. Sen kom jag på att jag gjorde ju aldrig naturuppsatsen som jag inte skulle göra i sista sekund. Så det var bara åka hem och göra den på en timme på håltimmen, men orkade inte åka tillbaka till skolan i alla fall, så skickade den på mailen i stället. Engelskan ska jag också göra snart, och svenskan, och grafiska, sen har jag rester i det mesta med, så jag har ju saker att göra så att säga i alla fall.
  På torsdag ska jag gå modevisning i Sthlm, läängtar! Och sen plåtningen med Pure Design på söndag med David. Kommer säkert också bli kul! Det kommer vara 50-tals tema!

 nya bilder:  Foto av Nicklas L.


black & white

3-rätters middag med nästan alla tjejerna i lördags! Det var verkligen jättetrevligt! Alla skulle vara klädda i Black & White. Vi lagade maten tillsammans, började med toast-skagen till förrätt, wok till varmrätt och Sannas berömda cheesecake med bär till efterrätt! Hur gott som helst! Till det så drack de flesta rosévin, men jag höll mig till min bakis-cola pga gårdagens bravader! Sen efter maten blev det kex, ostar och ännu mera vin! Och så körde vi ju "jag har aldrig" och ölspelet såklaart. Känns som att jag vet lite väl mycket snusk om dessa tjejer nu ;) 
  Här kommer bilderna:





"Och när jag kommer tillbaakaa, då hoppas jag ni är naaknaa!"


 

äntligen fredag

Var ute med "Emma med kontakterna" igår. Fredagar är ingen höjdare i etuna fick jag lära mig dock, bara vart ute ett par lördagar fram tills dess. Jättedåligt med folk. Men förfesten var i alla fall kul! "Pimp your dog" tog priset, haha. 
  Idag mår man ju som man bör. Förstår bara inte varför jag envisas med att dricka vin när jag vet hur ont i huvudet jag får utav det. Suck. Nu ska jag se på film! "chill brushan"



174214-111
Jag & Emma



Snooooooooook




hipphipphurra

Idag är jag på jättebra humör! Har ju så underbara vänner så man kan ju bara inte vara annat! Nattis, Johanna, Emma, Josse, Cissi, Sofie, Jessica & Annis. Guld värda!
  Skola idag som vanligt. Först foto halv 9. Emma och jag gick ut och fotade, uppgiften var 15 kort på någonting rött, blått & grönt. Blev nog några bra i alla fall! Inte mycket färger ute än dock. Men det kommer! Satt halva lektionen i cafet med Natalie, heelmys. Sen lunch, och efter det idrott. Jag och Josse gick nog in för det lite för hårt, haha. Där fick man känna på återigen hur det blir när man inte tränat upp sin kondition! Efter idrotten gick Johanna och jag upp till bilden och lämnade ett brev till allas våran lärare Björn, där det stod att vi behövde plugga på svenskan istället för att rita. Eftersom vi varit där på i princip alla de lektionerna och inte ligger efter så är det naada problem. Sen var det bara att ta tag i svenskan också. Johanna och jag gick till Waynes och fikade med Emma och Maria innan vi skulle plugga, tänkte bara få i oss lite koffein. Slutade med att vi satt kvar där och babbla i timmar så till slut var klockan 7 och jag skulle åka hem till papsen. Så mycket svenska blev det. Men fikan var riktigt trevlig så det blir värt det att man lär få panikplugga på söndag! Haha.
  Som vanligt på torsdagar åt jag hos papsen. Älskar verkligen att vara hemma hos han. Ska alltid skryta om sina nya förstärkare, starta stora diskutioner om allt & många skratt. Ska förhoppningsvis bo hos han på Påsklovet!

Imorn ska jag ut med Emma och Sanna! Inte vart ute i etuna sen andra februari så lär ju bli skitkul! Sen på lördagen blir det "Black & White" med hela tjejligan, alla jag tycker så mycket om! Details om allt skriver jag efteråt. Ser verkligen fram emot det! Sen söndagen ska jag träffa Catrine & Åse för att planera och testa alla kläderna för plåtningen nästa söndag! Sen, pluggpluggplugg resten av dagen!

Sen ringde Camilla från agenturen igår och frågade mig om jag vill gå modevisning med mera i Sthlm nästa torsdag, såklart jag vill det! Ska bli så kuul!

Nu ska jag sluta nörda vid datorn, försöker bättra mig, tro't eller ej ;) Ciao!


sol

På lunchen idag satt jag med Nattis och solade. Det var så varmt så man kunde sitta i linne och tycka att det nästan var för varmt! Verkligen högsommarsol var det! Då satt vi iofs i lä. På med jackan när man gick ut i blåsten och skuggan på andra sidan sen. Men iaf en liten försmak av sommaren. Ljuvligt.
  Efter skolan gick jag på stan med Åse och skaffade kläder inför fotosessionen nästa helg. Kommer vara en klockreklam, med 50-tals tema. Kommer först att bli publicerat i Holland men senare i Sverige. Kommer nog bli kul! Mitt hår kommer att vara knallrött dock! Kommer ju självklart inte behålla det efteråt tack och lov, haha. 
  Nu ska jag läsa ut den eviga Voltaire...
 


174214-108
Foto av Niklas L.





Well the time it takes too know someone, it all can change, before you know it's gone 




tråkigatisdag

Vad har jag gjort för speciellt idag? Nada. Skola, stan, hem, as always. Var dutti och städade lite, inte vart dutti och låtit bli läxorna. Men det kommer en dag imorn också. Efter shoppingen med Åse!
Fick nya bilder från Niklas idag från plåtningen i Stockholm för lite mer än en vecka sen. Redigerade några stycken. Here they are:


Foto av Niklas L.


Nu är jag så trött, så trött. Nattinatti!


vår

När jag, Johanna & Cissi gick på stan idag efter skolan så gick vi förbi en strimma solsken. Det var hur härligt som helst, gick extra sakta förbi och bara njöt. Våren är verkligen på väg nu, sommar, blir så glad av bara tanken! 
  Sen åkte jag hem, det var tänkt att jag skulle plugga. Så jag läste 10 sidor Voltaire, sen somnade jag en stund och nu sitter jag här och vaknar lite. Ska väl börja lite med naturuppsatsen, bara för att inte göra allt i sista sekund för en gång skull. Ska skriva två dataskrivna sidor med mina åsikter och argument om vad som har liv och inte. Can't wait.


174214-104 174214-103



Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you


 

kondition

Jo det var ju någonting jag inte hade i alla fall. Det börjar ju bli vår nu så jag tyckte det var dags att börja springa ute igen. De första 500 meterna var riktigt sköna, men resten.. Åherregud vad jobbigt det var. Sprang till Vilsta, runt badet och hem igen. Lite kyligt i luften och min hosta hjälpte ju inte heller till, så det var ju rätt korkat ändå. Men nae, det var skönt. Hoppas jag kommer igång med träningen nu igen. Börja med de där sittupsen, armhävningarna, blabla, allt igen. Inte för någon annans skull, bara för att känna mig i form igen, så skönt. Och såklart så måste man ju bli snygg till beachen i sommar ;) Men basketarmarna skippar jag nog. Sicken biff man var va, haha.

image102




Is it going, is it going, is it going, is it going?
I don't know what you're looking for





 

sommar

Sitter och ser på alla bilder från i somras. Längtar så sjuukt mycket till sommaren nu! Ingen kyla, inga jackor, i princip inga kläder! Att bara få sätta på sig ett par shorts, ett linne och glida i de söta sommarskorna och gå till skolan. Inte packa på sig tröjor och jackor och stå och frysa vid busshållsplatsen. Pfft, går ju jättebort. Skolavslutning, alla är sommarfint klädda och jätteglada, sen träffar man alla vännerna på någon uteservering och bara njuter i solen med en islatte. Om dagarna då på sommarlovet vaknar man lagom tills solen är som bäst så sätter man sig ute och äter frukost i solen på balkongen och ringer vännerna för att planera dagen. Sol & bad vid mälarbaden. Gud så underbart, bara drömmer mig bort. Längtar så mycket....

image101
174214-100

Detta var nu i somras i Göteborg när jag bodde ute i skärgården med min moster i nästan 2 månader och sommarjobbade. Absolut ett av mina härligaste minnen.



My love is tainted by your touch
Cuz some guys have shown me aces
But you've got that royal flush



rockabilly

Det där var den konstigaste kvällen på länge. Jag vill inte ens berätta! Men jag kan ju säga som så att Natalie och jag har svurit på den svenska ragger eden att vi är upptagna! Men herregud.. Ja man kan ju säga att det var en ny upplevelse i alla fall! Och om inte annat gör att man uppskattar våra vanliga fester mer, haha. 

Detta är Internt ;) .. (inte mina spår)
174214-99


Idag blir det inte heller som jag tänkte mig. Jättetråkigt.. Så nu vill jag inte festa längre heller så blir nog chilledill med Natalie hoppas jag. Blir säkert helmys! Men nu är jag bara jättetrött så ska väl ta och vila en stund... Ciao.

fredag

Idag är det fredag, och vad roar jag mig med då, jo, tvättar! Skräll va? Men ikväll hoppas jag på fest, riktigt sugen på det, känns som att det var ett tag sen! Efter gårdagen behöver jag ha lite roligt känner jag. Riktigt illa igår. Ska se om jag inte kan få egen lägenhet före 1 juni, det går inte alls det här. Enligt min mor så "förstör" jag tydligen för henne så. - Look out, I'm a pain in the ass!
1 juni, 1 juni, 1 juni, åh vad jag längtar. Egen lägenhet, sommarlov, jobb, sol, och så fyller ju farmor år!


I onsdags så praktiserade jag, Emma & Cissi hos Therese och fotade lite:

 
 


Nu ska jag kila till tvättstugan!

trött

Trött, trött, jag är så trött... Var på banken idag och fixade för mitt legg som jag inte gjort än. Skönt att få det gjort. Synd bara att jag inte får det föränn om 3 veckor. Och ännu mer synd är att jag inte kan hitta mitt pass heller, så 3 veckor framåt är det som att vara 17 igen.
Nu ska jag till papsen.


coaching

Praktiser hos Tessi igår, och jag fick "coacha" Nattis när hon skulle bli fotad. Så kom jag med fotoideer och fick styla med. När hennes hår skulle fixas så skulle jag vara skumhållare, men hon sa bara "du kan vara skum..." Och såklart gick jag in i den rollen...


Resultatet blev:


Foto av Therese Jonsson, redigering av mig.


Men idag sminkade och fotade jag Tessi:

174214-94
Foto, smink & redigering av mig.

depp

Jag hatar när man har dessa perioder. Verkligen bara känner mig trött, ful, och oduglig. Börjar med förväntningar, som jag varje gång lovar mig själv att jag aldrig mer ska ha, eftersom det aldrig blir som jag tänker mig och jag bara blir ledsen och besviken. Sen överdriver jag säkert också, men det bara blir så när man kommer i dessa muntra perioder. Känns som att jag inte har någon kontroll över det alls, och det gillar jag inte. Det är så mycket jag vill just nu, som bara inte går, det gör mig så frustrerad. Jag vill bara få allt gjort.
Nej det är för mycket nu, vet inte riktigt vart jag ska börja...

Kanske börja med att sluta klaga! Haha, kan man säga så?

shoppin'

Igår, måndag, så kommer Emma med en jättebra idé. Åka ut på Tuna Park och köpa onödiga saker. Jag håller med fullständigt och så blev det. Hon köpte 2 par skor, ett par svarta och ett par röda, jättöfina. För min del blev det detta:




Nu ska jag göra iordning mig och ta en promenad hem till Tessi. Det är ju meningen att jag ska praktisera där denna vecka. Eftersom jag går media med inriktning på grafisk komunikation och foto så var det ju givet att hålla till hos en fotograf tycker jag. Jag ska inte fota någonting idag, det ska jag göra imorgon, men jag ska vara med och coacha Nattis som Tessi ska fota. Kommer bli göörbra.

Ciao !

retusch

Thereses göteborgare Emil kan sitt photoshop.



Jag kan också! Jo, de är säkert!

image82
image83

rabastas

Spontant åkte jag ut till Sofie i Bälgviken igår, köpte med mig lite gott sen skulle det bastas! Men vi värmde upp med lite tetris-turneringar, fastnade verkligen i det där, rekordet skulle slås hela tiden utan tvekan! Käpprätt gick det! Mitt uppe i allt kommer Sofies pappa in med kort från förra vintern som han har framkallat på oss. Det var ju inte vackraste jag sett måste jag ju säga.. Lätt hänt iofs om man stylar sig med mittbena och 70talsglajerna.. Aja. Och sen bilden från när vi skulle åka snowboard, steeentuffa.
Med Sofie som etta på tetristoppen kila vi vidare mot bastun. Passionscidern var ju som vanligt ett måste!



...Sist men absolut inte minst så måste jag ju få med att jag tog tillbaka den ärofyllda förstaplatsen på tetristoppen! Ja, jo, jag är nöjd... Tack då...

veckan

I tisdags var det tänkt att jag skulle fota Tessi för att hon skulle få lite nya porträttbilder på sig själv. Men hon kände inte riktigt för det så det blev jag som hamnade framför kameran istället! Men det var jätteroligt. Med Nattis som styleist kan det ju inte bli så mycket bättre! Vettet släppte ju totalt som vanligt och Tessi gav oss undrande blickar när vi visade upp vad vi kunde! haha! Roligtroligt.

Resultatet blev detta i alla fall:



Foto av Therese Jonsson. Redigering av mig. Kommentera gärna...


I torsdags satt Johanna och jag som vanligt från 4 till halv 7 i skolan på bildlektionen, satt och pillade på våran uppgift som nu var att bygga en miniatyr av en studentlägenhet. Jag hann nästan klart, bara lite detaljer kvar...

Here it is...




Sen på fredagen så slösade jag pengar på stan, investerade i "lite" nytt smink. Sen fikade jag med Sofie, Jessica och Josefine på Hurtigs efter skolan. Pratade allt mellan killar till killar.
Efter det så åkte jag hem och hade jättetråkigt. Men när jag var klar med det så gick jag till Johanna vid halv 9 på spaat där hon jobbade. Hon hade stängt för kunder så nu hade vi hela anläggningen för oss själva! Vid 9 kom resten av gänget, Emma, Josse och Cissi. Så bytte vi om och hoppa i poolen. Hade med mig grym musik på hög volym, så det blev helt galet i poolen! Haha.. Sen efter typ 1 minut i bubbelpoolen tills cha cha real smooth börjar spelas så springer alla tillbaka till stora basängen och där bryter det loss, haha!
Vid 11 utmattade och nöjda drog vi oss hemåt. Grymt trevligt var det tjejer! Älskar verkligen att vara med er!

Lördagen åkte jag till Sthlm och fotade med Nicklas! Det var jättekul och det blir skitbra bilder! Får de inte föränn nästa vecka dock.

Idag, söndagen så sov jag till 12, sen vid halv 2 fikade jag på waynes med Catrine från Pure Design som förmodligen ska ge mig mitt första reklamjobb. Det kommer vara en klockreklam som först kommer publiceras i Holland men efter det till Sverige i tidningar som tex Hennes, Slitz, Veckorevyn, mm. Det ska bli riktigt kul!

Och nuu ska jag om 20 min åka till Sofie i Bälgviken och mysa! Det blir en bastu, passionscider & gottgott, helt perfekt!
"Det är någonting med hälsokällan i Bälgviken..."