Uppror

Det är antingen mycket eller lite som händer i mitt liv just nu. Vilket av de har jag inte riktigt bestämt mig för, men jag skulle vilja uttrycka det som så att det är delvis de överdrivna delarna av både och. If that makes any sense? Har fortfarande inte fixat mitt internet hemma hos mig. Mina måsten har staplats på milslånga listor känns det som.
   Mitt liv gör uppror.

Sitter uppe på Spectacular studios kontor i västerås just nu och ska om en timme åka upp till Stockholm med Eric & Mia. Vi ska på en Canon-mässa. Mia ska fixa mitt smink och mitt hår. Sedan ska jag ha en jättesöt klänning utav Anna principessa på mig så ska det vara klart för plåtning. David Bicho som ska plåta mig, inför 70 andra fotografer som han ska försöka lära lite om ljussättning mm. Det ska nog bli kul, lär väl bli nervöst med så många som ser på men vad ska man göra, tahtah.

Mina måsten tynger mig så mycket, jag vill göra uppror...


5 läsvärda bloggar

Josefine visade mig Kuriren idag där min blogg hade uppmärksammats som en utav 5 läsvärda bloggar! Och jag som inte ens skriver någonting längre! Men nu fick man lite press på sig att göra det ändå. Så fort jag har fått igång internet hemma igen...

Igår 28 sidvisningar, idag 184... Nice folks!

174214-304

www.ekuriren.se/sjudagar/artikel.php?id=606419&avdelning_1=110&avdelning_2=150