www.016.se

På lördag är det premiär för Lotus Lounge nya community 016. Kommer att firas på Lotus såklart! Det blir coverband, Rasmus and the reckless, Dj Rogi från Infinite Mass & gogo-dansare. Hör av er till mig för gratis inbjudan!
174214-317
image318
www.016.se

Petter kommenterar oss på Lotus i sin blogg

http://www.goddamnit.se/petter/?p=672#comment-2717

image316

Agia Napa 4 Juli

Så det är dit vi drar i sommar, jag och tjejerna i en vecka. Can't wait!
   Ikväll ska jag jobba på Harrys för första gången. Eftersom vi nu har ny personalchef, Fia, så blandas Lotus & Harrys personal, de har ju samma ägare. Det ska bli skönt med lite omväxling. Kommer först att jobba i servisen, börjar vid 16:00, sen som plock till stängning. Jag skulle egentligen ha börjat jobba redan igår men då mådde inte Carro bra så inte. Vilket bra första intryck, jag som aldrig sjukanmält mig från jobbet innan på Lotus, sen så nu på första dagen på Harrys igår, darnit. Men nu så ska jag strax iväg till skolan! Yey!


image309
image314

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

image308


SWEDIMF - för dig som egentligen är en delfin.

Jag har precis fått igång mitt internet hemma och satt och pratade med Thomas om tråkiga saker. Sen så får han för sig att göra mig på bättre humör. Vad gör Thomas då? Han kommer med ett mycket vackert förslag. Han tycker att vi ska gå med i en organisation som heter SWEDIMF, och skickar mig länken dit - http://www.svedimf.3w.se/ - Svenska delfin-i-människokropp-förbundet. 
   Dessa människor i mina ögon är absolut fascinerande.. Jag menar, vad tufft att gå ut med detta. Jag ska ge ett par exempel på vad som står i gästboken där: "I denna osäkra och fula kropp jag alltid varit fast i har jag nu äntligen insett... jag är en delfin." och "Jag har i hela mitt liv känt en samhörighet med havets konungar. Mitt sanna jag har aldrig infunnit sig i min kropp och sökandet fick först sitt slut när jag under en vistelse i California (Kalifornien) mötte mina artfränder. Sen den dag är jag övertygad om att jag är en delfin. Nu är jag bara en fena ifrån att verkligen uppnå lycka! Jag blir medlem direkt! Upp till kamp delfiner och låt oss segra!"
   You just gotta give them some cred!


image305