Stressat

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har haft så mycket att göra. Sen att internet hemma i våran lägenhet är avstängt nu hjälper ju inte till. Men är i min gamla lägenhet nu så. Ska tömma och städa klart hela lägenheten idag så lika bra att sova här.
    På senaste tiden har jag försökt vara med vännerna så mycket som möjligt, eftersom jag inte kommer kunna träffa dem på ett bra tag framöver. September som senast. De får ta och pallra sig ned till Magaluf och hälsa på mig. Är så beroende av mina vänner så kommer bli riktigt jobbigt att vara utan dem. Sen har jag ju jobbat såklart. Sista passet var i lördags, på Girls Night Out, som blev lyckat. tycker i alla fall jag! Annars har jag plockat och donat all övrig tid här i lägenheten. Gått sakta men säkert. Eller mja, säkert, dålig planering av mig. Ligger lite efter egentligen, men det löser sig! Gäller att hålla sig optimistisk! Igår träffade jag Jessica ute på mysiga Åbryggan. En restaurang ute på en brygga ut i ån. Det var hur härligt som helst, delade på en flaska vin, (som vi för övrigt aldrig frågade vad det kostade utan bara gick på smaken, det sved i plånboken det, men det var det värt!), solen sken och vi satt kvar under hela solnedgången och dessutom åt de godaste efterrätterna någonsin. Sedan kom Rikard, Jessicas pojkvän, och vi drog vidare ut på Harrys. En mycket trevlig kväll det.
    Idag har jag donat i lägenheten hela dagen, men sedan sent mot kvällen så mötte jag upp tjejerna på Åbryggan. Cissi, Josse, Emma & Sanna. Även ikväll hamnade vi på Harrys, fast nyktert då.
    Men nu är jag i alla fall hemma. Klockan är 2 på natten och jag ska städa klart här sen äntligen sova ut.. Skulle man kunna tro.. Men nej, upp kl 9 och köra över de sista kartongerna..
    Har mått så dåligt den senaste veckan. Haft konstant magont och huvudvärk. Försöker äta för att magen ska må bättre, men nej, gör lika ont för det om inte ondare, och inga tabletter har hjälpt mot huvudvärken. Igår mot natten så bröt jag ihop totalt.. Jag har aldrig varit stressad av mig, väldigt laid back, men senaste veckan har jag inte tagit det lugnt en sekund. Så många saker jag måste och vill hinna med innan jag åker. Idag tog jag en 30 minuters lugn promenad i solskenet och jag mådde genast bättre under den tiden. Men nu vill mitt huvud ta livet av mig igen.. Tillbaka till städningen...

Har lyckats njuta mycket av solen ändå de senaste veckorna. Myst med tjejerna ute på djurgårn och grillat. Där bilden nedan är ifrån. Som jag kommer sakna de vildvittrorna..

Apropå sakna så kommer min älskling hem imorgon. :)