Bög & blommor

Strålande väder idag så jag och tjejerna hade piknick och solade ute på Strömsholmen. Hade med mig laptoppen och vi kikade på lite vimmelbilder från Fat Joe och uppenbarligen stendöva Gabi ställde till med en scen:


Gabi: Vem är han i mössan?

Emma: Han som är bög.

Gabi: Är han död?!

Cissi: Nej, bög!

Gabi: Men vad gör han på koncert då om han är döv?!

Alla: Men! BÖÖÖÖG!!


Men inte lät vi det förstöra stämningen. Tvärtom. Skrika bög över hela Strömsholmen var inte alls så farligt. Däremot fick vi ju sällskap av Ginger sen, en rödhårig, en Ante. Det var ju skapligt pinsamt... Jag räddade hela situationen med att låtsas vara vän med honom, drog lite skämt, frågade grejer jag egentligen inte bryr mig om, sen fick jag bort honom från flocken. Tog med honom på stan, köpte blommor åt min farmor och kände sen att det var okej att skicka hem honom utan att han skulle ta illa upp. Mission completed, puh.


Ja sen farmor ja. Åkte dit med farbror Peter, Marie, kusiner, pappa & Annika. Åt tårta, drack kaffe och svettades i solen. Av någon så fruktansvärt dålig anledning träffar jag nästa aldrig min familj och släkt. Har alltid varit jättedålig på det. Förstår inte varför, för det är ju så kul varenda gång jag väl gör det ändå.

Första bilden: "Ge mig den där så jag får ta kort" - Peter. Andra bilden: Tre generationer av familjen Rupp. Jag, pappa & farmor.




Söndagkväll, inget jobb, inga planer. Jag är uttråkad nu...


Fett & Fat Joe

Om det är något som är fett fett så är det Fat Joe. Grymt bra spelning igår tycker i alla fall jag. Men det  var alldeles för lite folk för att det skulle bli rätt stämning. Jag, John, Hieta & Thanh rockade i baren. Sålde endast Tuborg, Xide & Smirnof. Känns som att jag lär mig mer och mer för varje pass. Det börjar bli riiiktigt avancerat nu. Såklart att kändiskåta Emma kommer fram till mig i extas över att ha rört Fat Joes fot. Haha! Och inte slutade hon där, backstage skulle dem också, och preblemlösare som dem är ordnades även det. Toktösar.



Själv sparade vi arbetare det bästa till sist! Städningen. Och inte vilken städning som helst. 3 vändor med vanen, proppad med kylar och all dryck som blev över.  Vi blev klara halv 5 på morgonen! Jag kände mig lycklig.


Nu ska jag öppna Lotus om 3 timmar och har en hel del att göra innan så måste rusa, heipa!


10 kukar & klackar

Inflyttningsfest hos mig igår. Alla var där förutom dem flesta. Det var riktigt kul! Hade inte förväntat mig några presenter men Elin & Nima gav mig ett kuvert. Nima hade på framsidan skrivit "passar på  när elin är på toaletten.." så hade han ritat 10 st olika kukar åt mig. Och jag överväger att låta honom tatuera mig.. För det var just det som fanns inuti kuvertet! Presentkort på en tatuering! Äntligen!

    Sen gick vi ut på harrys. Det var bara studenter ute så vi fick fiska lammkött. Hörde inga protester från Emmas håll i alla fall! Snarare "nu tjejer, så ska jag lära er allt jag kan". Sedan skedde det otänkbara, bland det värsta som kan hända när man är ute på krogen. Jag tappade klacken! TAPPADE! Helt otroligt. Kände att det satt löst, ännu lösare, nästa sekund, poff, borta. Trött jag blir. Fick ta en taxi hem och tillbaka och byta skor. Tog bara 10 min, men ändå. Sucks. Trots det så hade jag ju faktiskt en mycket lyckad och rolig kväll i alla fall. Som säkerligen syns på bilderna.







Dagen efter, den där underbara dagen då man mår så bra, så ringde det på dörren och där stod en pigg Jessica med George. Jag blev hundvakt. Verkligen inte mig emot. Han är världens ballaste. Han förstod att det inte var vakentid som gällde ännu så han somnade om med mig i sängen. Myspys. Vid 11 vaknade jag av hans snarkningar så då var det lika bra att gå upp. Vi tog en promenad till hemköp och jag hämtade ett par gardiner jag hade beställt till vardagsrummet. Efter det bestämde vi oss för att det var dags för ytterligare en liten sovstund. Då kunde jag inte hålla mig från att filma Kapten Tosh, in action...




Han har ju för övrigt faktiskt en alldeles egen blogg!

http://www.ingeorgetown.blogspot.com/ - check it out!


Efter snarkstund hade vi möte på jobbet. Jag ska bli personalchef på Lotus så vi gick igenom lite detaljer. Riktigt kul, skönt att få mer ansvar så man får lite mer motivation än bara det gamla vanliga. Men jag ska fortfarande servera, bartendra, leka grafiker, va p-chef och eventuellt göra lite pr. Det kan nog bli en del jobb i alla fall.

Nu har jag fixat ett vardagsrumsbord! Ciao!



Bikini & städning

Enligt mig så var jag uppe med tuppen idag. Redan klockan 11. Eftersom himlen var klarblå och solen sken blev det bikini på för Emma och mig. Strömsholmen, stekarholmen väntade. Senare kom resten av tjejerna och "schteek" var ett faktum. Hur härligt som helst. Efter det lyckades jag fylla 3 påsar på bolaget. Uppladdning inför imorgon. Jag ska ju nämligen ha inflyttningsfest hade jag tänkt. Sen åkte jag och köpte ett vardagsrumsbord som man ju faktiskt behöver. Lite smygretro.


Jag har varit så slö denna vecka, har inte städat någonting! Bara hittat på en massa ursäkter. Så hade jag ju tänkt göra det vid 3 tiden idag när jag kom hem med bordet. Men då fick jag ett sms om att jag skulle börja jobba tidigare, vid 4, istället för 7. "Mental five!" tänkte jag. Slipper städa. Jag kommer garanterat inte ha samma inställning imorgon då jag verkligen måste ta tag i det.. Crap.


Grill & dvärgsnegrer

Kom precis hem från grillkvällen hos Sanna.
"Fan vad jag fiskat fläskkotletter ikväll"
Efter maten när det började bli mörkt tog vi ut datorn och kollade på alla filmer mina mongovänner och delvis jag har gjort under åren. Mycket alkohol och i brist av sunt förnuft fann ví där mycket barnförbjudna och socialt efterblivna klipp som fått mig att längta så otroligt mycket till våra kommande dumheter. Vi åker till Kos 18 augusti, hoppas vi kan hålla måttet och sjunka lika lågt än. Det ska nog inte vara några problem. Kreativiteten går det ingen som helst nöd på.


Ems säger:

*jag vill bara känna mig älskad

Ahren säger:

*okej, jag skickar över en pilsk dvärgneger imorn

Ems säger:

*wiiie

Ahren säger:

*:) bara sånt jag gör för dig

Ems säger:

*kommer att vara min bästa dag

Ahren säger:

*jag vet, jag känner dig.


Mord & muffins

Vem mördade skatan? Allvarlig, det var bara onödigt. 05.47 vaknar jag av ett slagmål, ett fruktansvärt liv utanför mitt fönster. En skatfight. Jag har ju mina aningar vem det var som gjorde det. Det var ju uppenbart att min stalker hade slagit läger utanför mitt fönster över natten och på så vis hamnat mitt i skatornas revir. Det blev jidder, det gick överstyr och du kallblodiga människa mördade och våldtog säkert den stackars skatan. Jag tänker kontra genom att demonstrativt inte prata med DIG på 1½ dag. Sug på den!


Idag har vi haft helt underbart väder så det skulle ju ha varit oförlåtligt att vistas inomhus. Så jag tog mig en lång promenad i solskenet hem till Jessica, min sjukt svarta vän. Vi gjorde smoothies och myste på hennes balkong. Sen promenerade vi ned på stan med George, den korvigaste hunden jag känner, en cool pys. Hängde, maxchillade lite på strömsholmen med resten av tjejerna ett tag och inväntade ännu en hund, en lådhund. Me, Jess & the dawgs trippade vidare till waynes. Muffins och skorpor åt alla. En mycket lyckad dag.




Men än är den inte slut. Bättre blir det. Grillning hos Sanna ikväll. Nu är sommaren här på riktigt, den enda årstiden då man verkligen trivs i Eskilstuna. - Love you all bloggreaders, verkligen, puuss på er! (Fått inspiration från http://www.kissies.se/ - den enda vettiga bloggen, typ SÅ läsvärd) Kan knappt bärga mig att få reda på vad hon hittar på härnäst. Stay toon.


Second round

Hey, andra dagen i rad, det här går ju bra. Fortsätter jag så här är jag snart ekonomiskt oberoende. Typ.

   Fick stå i schlagerbaren för första gången igår på Harrys. Det var väl mestadels 30+ ute, men det var inte fy skam. Jag har alltid visualiserat lite kring viking line's reklamer där dem dansar, att de säger åt dem att dansa så fult som möjligt. Mycket minspel och flaxande med armarna till överdrift. Men igår förstod jag att folk faktiskt dansar så där på riktigt. Helt fantastiskt.


Satt klockan på 12 dagen efter så att jag skulle få exakt 8 timmars sömn. Men trötta Caroline föredrar alltid ett par timmar till när det gäller sömn så jag vaknade istället vid 2. Hade en riktigt hemsk mardröm! Jag hade födelsedagsfest, alla jag tycker om var där. Alla är glada och lyckliga, men sen kommer det in 2 skumma asiater. De skjuter och knivhugger alla till döds... Jag försöker fly men de tar fast mig och jag har 2 knivar mot min strupe under väldigt lång tid då jag ber för mitt liv och till slut lyckas övertala dem att släppa mig. Jag tar mig tillbaka till min lägenhet. Bara blod överallt. Dramatic huh?

Om jag får reda på att Domo Asiato & El Asiano ligger bakom det här så tänker jag gömma Domos glasögon och sluta rita teckningar till Asiano. Ingen nåd.


Idag har jag inte åstadkommit mycket. Handlat, bland annat glass! Glass är bra. Sen tittade jag på film hemma hos Nattis med Josse & Sanna. En film värd att ses otaliga gånger. Boat trip. Jag & Natalie har sett den så pass många gånger att vi säkert kan mima oss igenom halva filmen. Den är awesome.



Igår skrev jag ju så mycket om min lägenhet så nu tänkte jag följa upp det med lite bilder också. Men jag pratade nog lite för överdrivet gott om den så jag själv fick lite för höga förhoppningar. Men ha det gärna i bakhuvudet att det faktiskt inte är klart. Peace Out.


Update

9 oktober 2008, då skrev jag mitt senaste inlägg. Big shame on me. I stort sett så har jag nog bara sprungit omkring och lekt flickvän och alltid jobbat sen sist jag uppdaterade här. Inga äventyr direkt. Bortsett från de 2 senaste månaderna då jag faktiskt istället agerat singel och flyttat till egen lägenhet! Har nog varit ganska deprimerad senaste halvåret då jag inte skrivit. Jag hade fastnat på ett ställe där jag helt slutade utvecklas, växte inte, stod bara och stampade på samma ställe. Utåt vet jag inte om det syns någon skillnad på mig idag, men jag känner mig betydligt mycket gladare inombords.


Nog om det. Min nya lägenhet, min nya kärlek. Lät nog rätt gay? Jag hittade en 2:a på 53 kvadrat på norr, det såg ut som ett bombnedslag.. De som bodde här innan hade nämligen inte riktigt samma smak som jag. Det första jag såg när jag kom in var en knallröd hall.. knappar, tak och golv täcktes slumpvis också dem utav djävulsfärgen. I vardagsrummet stirrade en ondskefull playboykanin på mig från vänstra väggen, handmålad. Golvet var uppbrutet på ett ställe. Resten av rummen hade även dem i misslyckade försök målats. Lägenheten var hemsk men jag såg potential. :) Nu, massor med ny färg på både tak och väggar, fondtapeter och nytt mörkt golv senare så stormtrivs jag. Har lagt ner mycket jobb och kärlek, men en hel del pyssel kvar.


Fick ny dator utav pappa. Har levt utan i 2 månader utan varken det eller internet! Jag har gjort typ vettiga saker istället. Städat, pysslat, läst böcker. Skitskumt... Ursöt liten vit laptop, verkligen jätteliten. Less is more, right?



Igår hade jag en ledig fredag för första gången på mycket länge kändes det som. Hade inga planer och helt utan erfarenhet av vad man gör utav en sådan jobbfri kväll hade jag inga idéer på vad man skulle göra utav den. Men det slutade med att lite vänner kom hit som fick inspektera mina verk. Vardagsrummet blev nämligen inte klart förrän bara ett par dagar sen. Vi drack lite vin och myste till lite John Legend. Slutade med att vi spontant vid halv 1 drog ut på Nybron och drack mojito och dansade lite. Blev en riktigt trevlig kväll trots allt.


Ikväll blir det jobb. Ska leka bartender på Harrys hela natten. Men nu ska jag städa upp lite efter gårdagens bravader så jag kan ta lite kort på mitt crib och lägga upp på min nu superaktiva blogg!


(Ja, och så kan jag väl kanske ha träffat någon lite speciell också då) ;)
To be continued...

Later!