Suck

Det har varit två dåliga, dåliga dagar. Jag flyttar imorgon, och saker och ting blir inte riktigt som jag förväntat och vill. Jag har inte ens tid att flytta imorgon. En timme efter skolan börjar jag jobba på Athena kl 5 till 9. Klockan 10 börjar jag jobba på Lotus, och då är man inte hemma föränn halv 4 på natten så. Kommer nog bli lite jobbigt imorn. Men kul!
   Lördag ska jag fira farmor som blir 70! Världens gulligaste! <3



image245


Mamsen hittade en mobil för bara 1000 som var likadan som min gamla, men jag vill inte ha en likadan! Visst är den bra, och jag kan den verkligen utantill. Men det känns typ som om jag skulle vara otrogen då! Haha!


Nu har jag fått en bra idé

Jag går inte och lägger mig! Har vänt på dygnen och blir inte trött föränn 4 om nätterna så nu bestämde jag mig för att vara vaken. Så jag kommer i säng aldeles lagom imorn istället! Daniel som tydligen körde på samma grej håller mig sällskap på msn, utbyter lite andra smarta ideér. Vi ska skaffa afro till i sommar, behöver inte ens något argument till varför det är en så bra idé, det säger ju sig själv! Men nu känner jag att det är dags att hoppa in i duschen och göra sig klar för skolan. Klockan är 05:14 men eftersom jag är sån tidsoptimist så kanske det är aldeles perfekt tid för mig att börja! Fick en ganska dramatisk varning av Daniel. "Somna inte i duschen nu din aceton sniffande koffein galning". Jag förstår inte vad han syftade på, alls.

"Mina ögon går i shorts..."

Massa roligt och tråkigt

Trevlig kväll igår! Jag & Cissi gick till hennes syster vid Rinnmansparken och öppnade en flaska vin. Satt 2 minuter på terassen tills veklingarna gick in i värmen istället. Men det var riktigt mys. Ringde Frallan sen och så guida han oss hem till Danne i övre nyfors på förfest. Väldigt trevligt, alla var sociala och glada, precis som det ska vara. Sen drog vi ut på Lotus väldigt spontant. Blev Cissis krogdebut! Träffade Ante, det var riktigt kul, det är ju inte så ofta längre. Sen blev jag av med min mobil, inte för roligt. Men ville inte förstöra kvällen så låtsades i princip inte ens om det. Efterfest blev det ju också såklart, hos Anders vid Tunavallen. Med Frallan, Flugan & co. ;) 
   Idag blir det bara lugnt, ska väl göra något vettigt snart.. Städa, tvätta, packa, laga mat, plugga.. Wee! Precis spärrat min mobil nu också. How depressing. Tänkte precis att det vore kul om någon ringde och gjorde mig lite gladare, men det går ju inte heller, haha, gaah..

Cissi & jag - Första bilder från förfesten, den andra fotopraktiken.
 



Vi tänker på dig däruppe i himlen!

image241

R.I.P. MY PINK LOVE ! :(
Kommer aldrig mer att få röra vid dina knappar, trycka dig ömt mot mitt öra..
Haha.
Onödigt att ta den, man spärrar den ju alltid ändå. Pucko. Det enda du lyckades med att göra det aningen jobbigt för mig nu. Alla nummer, bilder, roliga meddelanden. Suck...
Jag minns dagen jag tog det fotot på dig, vi var lyckliga. Du visste verkligen hur du skulle föra dig framför kameran. 
   Jag minns då du fick din första repa. Nyår då jag lät dig glida 3 meter på asfalten med fina sidan neråt. Det var tider det.. Jag har fått både Sofie & Cissi att bli beroende utav ditt spel quadrapop. Minnena på ditt minneskort med sjuka bilder, halverotiska filmer och öronbedövande ljudklipp... We will miss you!

21sep 06 - 26maj 07 , R I P

Kom precis hem

Klockan är 03.10 så jag skriver mer om kvällen imorn! Men en sak innan jag glömmer. Ni vet ordspråket när man har lite svårt att tala "Jag har en tupp i halsen", Vi snackade med lite engelskmän... "I got a cock i my throat".

Nu sitter jag och snackar med Sebbe på hans födelsedag! GRATTIS! Även fast du tränar in the hood..
C - Mina ögon går i shorts.
S - Förlåt?
C - Det är ingen fara.

image239


Jag är nörd, jag vet

Helt vanlig vardag idag, inte hänt nåt speciellt vad jag kommer på. Lekte lite i photoshop med en bild som jag tagit på Tessi. Första bilden är orginal, sen blev det bara mer & mer... :)

174214-235174214-236174214-237

Kommentera gärna!

Jobb, Sthlm & Nöjen

I fredags jobbade jag på Lotus. Var i mulligandelen för första gången, annars har jag vart vid stora baren. Sämre musik så det blev lite tråkigare, men jobbarkompisarna är guld så funka ju såklart ändå! Träffade på Emma & Sanna därinne, busungar! Blev ingen efterfest för mig som vanligt, åkte hem och slockna vid 4.
   Tog tåget dagen efter vid 2 till Stockholm och vidare med tunnelbanan till Slussen där jag irrade runt tills jag hittade ner till Patriciabåten. Provade ut kläderna för kvällen. Det var Vercace, Panos Emporio (bikini) och Iliaria Nistri. Plåtades sen uppe på däck där jag träffade både Micke som jag träffat förut på Cafét och Janja som också är från Eskilstuna. Hon och jag jobbar ju till och med tillsammans igen på Athena. Efter det gick vi igenom koreografin, det var ett jättekort podium. Helt utsvultna fick vi till slut mat, en slags tacos fast med kyckling, grymt gott. Efter maten blev vi sminkade. Riktigt exremt glittrigt smink. För att matcha temat på båten som jag tror var Rave. Men det var även Gaykväll på Patricia! Så det var inga trånande killar efter oss, haha.
   Visningen gick jättebra, gjorde inga fel med koreografin vad jag vet. Babsan var konferensier. Fast han hade inte klätt ut sig, synd! Hade vart roligare. Sen blev det efterfest! Hemma hos prinsen av Bulgarien på Östermalm, haha. Inte ofta man festar med kungligheter!! Drack, dansa & snacka skit fram tills jag gick och la mig klockan halv 8 på morgonen! Riktigt, riktigt rolig kväll var det! 
   Vaknade igen vid 2 tiden någon gång, käkade frukost på ett mysigt café sen tog jag mig in till centrum och mötte upp Ralle så gick vi till MakeUpStore-kontoret och hämtade ut sminket som var våran lön för visningen vi gick för dom förut. Jag var verkligen som ett barn i en leksaksaffär! Sedan gick vi till Ralles jobb, en bar som heter "Hemma hos". Mycket mysigt ställe. Käkade god pasta sen började ståuppkomiker framträda, bland annat Özz från The Voice, det var skitkul.
   Men sen var det ju trots allt dags att åka hem igen tyvärr, tog tåget vid 9 och var hemma halv 11 på kvällen. Och idag har jag vart i skolan som vanligt, försov mig dock, har ju vänt på dygnet totalt. Fredag till måndag har jag lagt mig som tidigast vid 4, katastrof. Men nu ska jag ta och laga mat. Mamsen har ju åkt till England och jobbar och hon kommer inte tillbaka föränn nästa torsdag! Lagom tills jag får min lägenhet, om 10 dagar!!!



De första två bilderna tog jag när jag hade tråkigt på tåget.
Och dessa nedan är det en av stylisterna som tog med mobil. Kommer bättre bilder sen. Minns inte tjejens namn på första bilden, men på andra är det Janja och på fjärda J.Linn.


Grillning i Bälgviken

Åkte ut dit till Sofie och Linda igår på grillmys med de och Lindas kompisar. Hade Volleybollturnering på tomten, sofie har ju inskaffat riktigt nät nu. Började bara vi två sen kom 8 killar till, så vi spelade fem mot fem, mitt och Sofies lag vann, såklaart. Sen blev det mat, härlig reggea & dricka. Vid 12 blev det basta för nästan hela bunten! Kanske en timme senare sprang alla till bilen och vi åkte ner till sjön och bada. Sjuukt kallt! Men hur kul som helst! Doppade mig 4 gånger, men Sofie skulle såklart vara värst! Hon blev väl iofs iputtad de flesta av gångerna men, haha. Efter det krockade vi med bilen i ett staket litegrann, baklyset fick ta lite stryk. Åkte tillbaka och hoppade in i bastun igen för att försöka få tillbaka känseln i kroppen! Satt där och kom fram till att fan vilken lyckad kväll det varit! Förutom studsmattan som gick sönder iofs.. Ja, och bilen såklart.. Jaa och den andra bilen.. Men förutom det! Haha! För Jocke tog ju andra bilen och tänkte följer efter oss när vi skulle bada i fall att någon skulle bada näck, men ja han körde in i en buske istället, haha pucko. Helt slut gick vi för att lägga oss, jag, Sofie & Påven tog dubbelsängen. Men det blev inte mycket sova. Sofies käft gick i ett! Sist jag kollade på klockan då hon fortfarande snacka så var klockan 6! Hon som skulle upp och jobba klockan 8, men aa, det var kul. Riktigt kul kväll.

" Det är någonting speciellt med hälsokällan i Bälgviken... NOOOT!! "

chin up

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you


Skrämmande vanligt

Män som slår sina kvinnor, och vice versa. Man tror inte att det är så vanligt, man tror det inte om vissa folk bara. Träffar så mycket folk som man absolut inte tror sånt om, såna som ser så bra ut och beter sig så "normalt" på utsidan. Och det är skrämmande hur många det är som är fast i detta.. Har inte haft den ideella uppväxten själv och finns en som som sa till mig att det är inte vanligt med att partner verkligen slår varandra, att jag inte får få den uppfattningen. Men får reda på fler och fler som har det så, som man verkligen inte tror så om! Träffade en kille, hur gullig som helst, såg bra ut, betedde sig bra. Han hade flickvän & barn, de såg helt perfekt och lyckliga ut, men han slår henne? Jag förstår inte grejen. Skrämmande hur vanligt det är...
   Kvinnor som misshandlar sina män, man skrattar va? Ni kollar på tv, ett program där en tjej ger killen örfil, man ler? Men är det killen som ger tjejen en örfil, "VA!? Jävla idiot!". Varför får inte tjejen den responsen med? Tror ni inte att det finns kvinnor som slår sina män? Och om ni gör det, det är inte lika farligt som tvärtom?

Orättvisa, spel, skada. Manipulerar.. Så ska det ju inte vara... Ingen vill väl ha det så, hur kan det vara så vanligt!





Idag har jag och Nattis varit barnvakter! Åt Ethan & Nathan, 6 månader och 1½ år gamla, supersöta. Gick på promenad med dom i dubbeldäckarvagnen till lekparken under ett stort familjeparaply, såg ut som ett lyckligt lesbiskt par, haha! Gick och sjöng en trafik-barnvisa. Sen när Nattis och jag var på väg hem gick vi förbi ett skyltfönster med den största BH'n vi sett! "hey, that ain't my size, right?"



(De två första bilder är tagna av Tessi och redigerade av mig för längesen)


In a good mood

Överlevde matförgiftning igår, hemskt! Så nu är livslusten tillbaka igen, haha. Men ännu jobbigare var att jag missade både buffertdagen (dagen då man kan ta igen missade prov i skolan) och norgejobbet! Nattis och jag skulle ju till Oslo och jobba på Bergströms tivoli. Men men. Dåliga nyheter följdes upp med goda!
   Fick ett mess av Tessi iförrigår där hon skrev att hon tyckte att jag skulle söka till TopModel nu. Var lite skeptisk, tänker att det där är ju bara entertainment, får jag någonting annat gjort än skämmer ut mig egentligen.. Man får ju inte tycka att man är snygg i Sverige heller så då tänkte jag också att folk kommer tycka att "jag tycker jag är så jävla snygg", det där övernaturliga självförtoendet som jag inte har som jag sagt förut. Men man kan bara inte hålla på och bry sig hela tiden om vad folk tycker om en, funkar inte för mig i alla fall! Jag gick in på tv3.se och skickade in en anmälan, för att se om jag ens skulle gå vidare. Man skickade i princip bara in 3 kort på sig själv. Dagen efter ringer de från TopModel och vill träffa mig redan på måndag i Sthlm! Jag reagerade knappt, låg jättesjuk och mådde illa, haha. Men det ska bli jättekul!
   Sen ringer Nattis med en ännu roligare nyhet! Jag kanske ska få flytta ihop med henne i 109-kvadradslägenheten! Wee! Hon bor ju med Tessi nu men hon ska förmodligen flytta ner till sin kille i Göteborg bara hon får jobb där. Nattis och jag har redan börjat diskutera möblering och husdjur, haha.
   Och sen en till rolig grej! Mycket roligt nu! Jag ska gå en visning på en kryssning för Versace på söndag!

Can't blame me for beeing in a good mood! Wee! ;D

image221

Nu ska jag iväg och hjälpa Nattis vara Barnvakt åt Nathan & Ethan! Gullungar!

Restaurang Athena

Var där på personalmöte idag, kommer börja jobba där en del nu också. Fick lära mig massor med drinkar i baren. Gjorde min första Pink Panther! Wee så god den blev. Vi fick ju smaka på alla drinkar som gjordes, och ja, det blev en del, moaha. Kommer nog bli riktigt kul att jobba där, känner ju redan 3 stycken sen innan!

image208

Innan Athena var jag i skolan till klockan 7 helt frivilligt! Ja det är sant! Jag slutade egentligen klockan 3 men jag var med Nattis på hennes fotolektion istället. Vi har ju samma lärare och samma uppifter så jag jobbade på med mina grejer! Vi var ute och fotade nästan hela lektionen, även om det var lite tråkigt väder så var det ändå varmt och skönt. Redigerade några av bilderna i slutet av lektionen:





Det var den helgen

Detta var Natalies 18årsvecka och nu i fredags blev det hennes första lagliga utgång! Vi förfestade hemma hos henne och Tessi, Sofia var också med. Fixade oss tillsammans och spelade ölspelet fast med cider och vin. "Jak er en kommianka" . Det var riktigt kul, alla var riktigt peppade och glada. Tills vi skulle gå ut för då fick Nattis dåligt samvete över att vi lämnade hunden hemma som ylade ett par gånger efter oss. Då kommer jag, snilleblixten, och säger att nej nu sätter jag på en glad & rolig låt på mobilen att spela för Nattis så hon blir på partyhumör igen. Jo då sätter jag på "Who let the dogs out". Pucko. Haha. Men Nattis repade sig snabbt efter den lilla incidenten och vi drog på Dominiqe & Natachas releasefest på Lotus. Det var mycket folk och det blev mycket dansa och dricka. Alla hade jätteroligt! Blev plåtade av en mingelfotograf från sthlm, började snacka med han och hans crew, haha. Slutade med att jag lånade fotografens kamera och gick och tog kort på folk istället. Han la upp bilder inne på www.viplistan.com idag. 
   Lördag vakna jag vid 11 tror jag, somnade om igen vid 3 och vaknade 5, och så började jag fixa mig för denna kväll! Skulle inte festa nu dock. Skulle jobba! Fast var på Nattis förfest igen innan med henne, Sofia, Pernilla och Janna. Sen vid 10 började jag jobba på Lotus. Började som plock men visade sig att det var 2 man kort i garderoben så jag fick stå där för första gången! I stoora garderoben. Men det gick faktist bra, inga större katastrofer! 
   Kom hem vid 4 sen sov jag till 9, åt frukost, la mig kl 10 igen, vaknade 11, somnade om och sov till 2. Sömnproblem? Raggade upp Nattis och så drog vi och åt på Kina. Himla trevligt. Och nu ska jag gå och läsa engelskan i sista sekund...

image220
Natalie & Jag :) <3
(ett jättetyskt band sjunger på jättetyska) - hörni det låter ju nästan som tyska! /n



Alla följer samma norm man blir stöpt i samma form.
Alla döljer samma sorg.
Fan det är nog för att sverige är så tryggt som vi gör en verklighetsutflykt.
- Snook .
 
 
Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag flyttar hemifrån! :O

Sjukt seg dag

Seg dag för att jag stannade hemma för att jag var sjuk. Var jätteförkyld igår med feber och tjafs, så stannade hemma idag med, men det var ju onödigt! Mådde prima, hur tråkigt är det inte att gå hemma och inte göra någonting då. Så när mamsen kom hem från jobbet följde jag med henne ut till John och hälsade på han och Kingen. Hunden som jag brukar passa. Helt tokig i huvudet är den, finns inget som helst vett i skallen på den jycken, helt perfekt. Skönt att komma ut på landet, borde jag göra oftare!
   Hittade lite bilder från när King var liten när jag passade honom, & puckot Linus.


Plavibollen....... :)

"haha tänk så är ingen av oss egentligen den andra?"

GRATTIS NATALIE 18 ÅR IDAG!

Absolut bästa vännen jag har! Helt underbar på alla sätt! <3
Jag tänker låta bilderna sköta snacket. ;)


174214-203
Foto, smink & redigering av mig.


Solig söndag

Idag sov jag längelänge, kom ju hem från jobbet igen vid halv 4. Så tog det bara lugnt, åt frukost i solen på balkongen sen åkte jag ner på stan och träffade Nattis och lilla Chico. Gick till Strömsholmen och tog med oss en filt och bara njöt i solen. Hade precis satt oss sen kom Emma, Josse, Cissi & Sanna gåendes. Efter mycket tjat så fick de väl sätta sig med oss då. Ylade med Chico och lyssnade på who let the dogs out. Det var helmys. :)



- Jag sitter fint här som en söt geisha. /José

Miss World Eskilstuna, jaaha..

Skulle jobba på Lotus igår och jag, Nattis, Micke & Tan gick på stan och raggade tjejer för Miss World tävlingen som skulle vara där. Jag fick 3 tjejers nummer, smokin' hoot! ;) haha. Men de ångrade sig och vi fick inte ihop några tjejer alls! Då mötte jag upp Marie Plosjö, Josefine och en till tjej som jag inte minns namnet på.. Så åkte Josefine och jag i alla fall ut på Tuna Park och fortsatt ragga där, men damn vad eskilstunatjejer är svårflörtade.. Fick inte ihop några där heller. Så vi hade inte mer än bara 5 tjejer. Jag blev tillfrågad tidigare om jag ville vara med men jag känner verkligen inte att det är min grej. Jag har sån uppfattning om Miss World som Fröken Sverige typ, att "All I want is worldpease" blabla. Miss World är tydligen större än Miss Universum fick jag reda på sen. Men när de frågade igen så  ställde upp, för att det var så lite folk. Det kom faktist en 15 tjejer till castingen så jag hade ju inte behövts men de ville ha med mig i alla fall. Sen gick 8 tjejer vidare till själva tävlingen och visningen på kvällen då. Jag blev en av dom. Sminkades av Marie. Sen vid typ 12 tror jag klockan var så började visningen. Visade upp kläder från BikBok, Miss World egna kläder jeanskjol & svart tshirt, sen långklänning ifrån Zara. Överdramatiserade alla poser, kändes lite som att jag bara drev, så det var skitkul själva visningen, hehe.
   Men jaaha, sen vann jag? Miss Eskilstuna, hah, det var ju inte meningen. Så jag funderar på att låta tjejen som kom tvåa åka upp till Stockholm på nästa tävling istället.
   Sen efter tävlingen och vi fick byta om så började jag jobba på Lotus som jag egentligen skulle ha gjort den kvällen. Hade längtat till jobbet under hela tiden, haha, jätteroligt faktist. Förutom sista 1-2 timmen då man måste städa och har så ----- ont i fötterna! Men funkar! Hoppas jag får jobba snart igen.
   Men inte nästa helg för då är världens bästa Natalie äntligen 18 och vi ska festa heela helgen! Fredag blir det Sthlm och lördag Etuna. Can't wait hun, längtar nästan mer än dig. ;)

Är så glad att jag har haft saker att göra hela helgen, inga lugna stunder så man börjar tänka efter lite för mycket om vad som egentligen händer i det riktiga livet. Ignorera är bra! Jättebra!



http://www.marieplosjo.com/bloggen :)


Jag orkar inte

Det kändes ju så bra denna gång. Men nej, det blir som vanligt. Duger helt enkelt inte till, det är precis så det känns. Varför har jag inte gått raka vägen direkt till nunneklostret som jag har kännt för att göra varje gång detta händer? Då hade jag fått slippa denna gång. Denna kändes nog värst med, för han är en 10poängare som inte gjort något fel, så man kan ju inte vara arg på honom heller. Vara arg gör det lättare! Han kan ju inte hjälpa att han inte gillar mig, det skulle inte jag heller göra! Men jag blir så tröött på det häär....
 
Nunna!!!

wee, jobb!

Nu är klockan halv 4 på morgonen och jag kom precis hem! Jobbade för första gången på Lotus idag! Som plock. Det var skitkul, jätteroliga arbetskamrater! Var mycket folk för att vara en fredag, Men det var ju för att Mustache spelade (hur det nu stavas) och så var det en bikinivisning som 3 mooremodeller gick för. Bland annat BB-Anna. Den andra blondinen sa efter stängning till några killar "Nej men asså, jag har inte silikonbröst". Hähä, roligt. Brunetten var skitsnygg jämfört med de andra faktist. Jag och pernilla visslade när hon kom fram på podiet, vi fick nog en suktande blick från henne då, wee. 
   Imorn kl 22 så ska jag få jobba igen! Men först vid lunch kl 12 ska jag ut och ragga tjejer på stan som kan ställa upp för en "Miss World" uttagning som kommer äga rum på Lotus samma kväll! Write me if you're interested. ;)

- Jag äter ingen fisk förutom chickenbits. / Micke

Harrys en onsdag

Ja vad är det för dumheter. Var med Lotusfolket igår ute på Harrys. Det var jättetrevligt, vi tog det bara lugnt, även om bilderna visar annat. Ögat kan bedra. Cherrioo! Men det var kul som sagt. Jag fick tillfälle att snacka med bossen, och jag kan nog få jobb på Lotus, ska dit och provjobba imorn!
   Behöver verkligen jobb nu, har ju en lägenhet att betala om 29 dagar! Jag ser verkligen fram emot att komma hemifrån, men det kommer inte vara lätt ekonimiskt! Men ge upp vägrar jag, det ska gå.
   Men här är lite bilder från gårdagen:



Och denna fick jag nyss från Nattis som hon redigerat.
174214-187
Foto av therese j.

Valborg

Förfest hemma hos Annis, alla tjejer plus några fler var där! Käkade, drack och körde "jag har aldrig" som vanligt. Riktigt trevligt såklaart. Sen drog jag med hälften hem till Gabbis morbror där vi fortsatt dricka och som ledde till mycket sång och skratt. Jag var nog bara kvar där en timme sen gick jag, Johanna & Alice ut på Lotus. Det var rätt dåligt med folk när vi kom dit vid 11 men vid 12 var det fullsmockat. Det var väl kul, men det har vart bättre! Lyckad valborg var det i alla fall, inget drama eller sånt tjafs, vilket det aldrig är med vännerna mina, helt underbara!


  

Från när jag plåtade sist. I gamla stan i Stockholm med Daniel.
image181
Foto av Daniel J.

Make up store fashion show

Grymt rolig och trött helg! Fast jag ska väl inte klaga som aldrig var där så tidigt. Kom väl runt 9-10 fre, lör & sön, medans de flesta höll igång sen 6 på morgonen! Eftersom det var nästan 70 modeller som skulle fixas var de tvungna att börja i tid. Men jag kommer dit vid 10 på fredagen och de bockar av mig på en lista och säger vilken grupp jag ska tillhöra.. Jag skulle tillhöra coneheads.. Conehead, jag har aldrig kännt mig så ful! Haha, allvarligt! Hemskt! Tvivlade på om jag ens skulle lägga upp någon bild på mig men skitsamma, det är ju inte så att mitt huvud ser ut så i vanliga fall, haha. Jag vande mig faktist vid det fram till söndagen, och det var ju bra timing att känna sig lite mer bekväm eftersom att allting filmades då. Men Jenny fick vara skitsnygg, servitrisen. ;) Jag fick tråkigaste koreografin också, det var lite trist. De andra fick göra massa roliga grejer medan vi skulle hålla i våran skylt och gå helt stelt fram och tillbaka. 
   Vi gick 8 visningar på hela helgen, det blev lite tungt i slutet. Det var rätt coolt att Freja som vann topmodel var med. Hon fick såklart det finaste temat, verkligen vacker var hon. Som vanligt. Mellan visningarna skulle vi ut på mässan och mingla, ragga lite folk till visningarna. Vi fick goodiebags och gick runt och fyllde de med massa freestuff, haha, bara för att vi kunde och inte hade mycket annat för oss. Sen under en paus mellan visningarna hittade jag och Jenny en underbar plats. Ett ställe på mässan där de sålde massagegrejer. Så vi lutade oss tillbaka och fick både rygg och fotmassage av små maskiner. Helt underbart efter att ha gått i de där hemska klackarna hela tiden.
   När man skulle mingla skulle man helst gå i blandade grupper, så jag, Jenny (servitrisen), Mathias (samurajen) och Ralle (indianen) umgicks rätt mycket. Trevligast på hela helgen var när vi 4 efter visningarna på lördagen åkte ner på stan i Sthlm och satt oss på Fridays och åt & drack lite gott. Satt på uteserveringen så det var lite kallt, men vi satt inlindade i två filtar var så det var jättemysigt. Efter maten beställde vi in jättestora drinkar! 4 drinkar i en, haha.
   Tack för en grymt kul helg! Här kommer bilderna: skratta inte ;)