Skumparty

Det kan inte ju inte vara annat än kul, eller? Kanske inte när man jobbar va. Det blev inga gummistövlar för min del och nu kommer mina skor bilda såpbubblor vart jag än går hädanefter. Helt fantastiskt. Undrar om några av festprissarna i skummet igår någongång ägnade en liten tanke åt oss stackare i personalen som skulle få ut allt skum sen? Då skulle de nog inte hoppa omkring sådär lyckliga och fulla. Utan då skulle de ha bildat en lång kramkö för att ge oss sympati. Utan tvekan.
   Så det blev en lång natt igår. Till och med vakten Mario hjälpte till, så dutti så. Två av våra 10 Rikard, Rico & OrginalRikard gjorde tappra insatser i skummet. Rico tyckte stämningen blev lite skum och tog av sig kläderna och hoppade i medan Rikard inte ville förstöra sin skjorta och gjorde därför en magtröja utav den. Två väldigt kreativa handlingar som uppskattades av alla.
   Sen blev det kontorshäng följt av french hotdog på Statoil och hem till Missen. Shululu!Kommentarer
Postat av: Jessica *

Sympati kramkö, bra ide! Det borde vi ha varje dag, BÖG JOBB! Men oj så viktiga vi ser ut på kontoret, ahhaa du! Magtröja..suck. Ses ikväll va? Pussis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback