Vila nu i frid Walter

There's something inside me'n'I know it's good...
- But understanding, it's misunderstood


Walles favoritlåt av D.A.D som spelades på hans begravning idag.
Vi är så många som saknar dig...

image280

Sista sommarlovskvällen

Jag har sån ångest inför skolan, att det hela börjar nu igen. Ett år till. Pepp, pepp. Nu är klockan 23.20 och jag ska till Perrongen. Måste ju ha lite sommarlovs- avslutning, kan ju inte bara sitta här och invänta. Men kommer bli jättelugnt.
   Imorn ska jag lösa in min check sen ska jag shoppa! Fast jobbarkläder och lite skolgrejer mm. Inte det roligaste. Men har fasen inte råd med att lägga ut så mycket på nöjen längre. Så blir det när man flyttar hemifrån antar jag!


Ur & Penn

Imorse fick jag hem ett reklamutskick från Ur&Penn där en av bilderna vi plåtade i vintras på mig & David äntligen var med! Hade knallrött hår i rockabillystil. Tuuufft!

- Klockorna och allt skyltmaterial uppe i Ur&Penns butiker v. 36
- Utskick till alla hushåll (Ur&Penns höstkatalog) v 35.
- Helsidesannonser i Cosmopolitan, Solo, Café, Veckorevyn och Slitz från september och rullande hela hösten.

Wee

image315

Plikten kallar!

Nu har jag mycket jobb igen - skönt. Ledig imorgon men sedan jobbar jag resten av veckan. Lotus fre & lör, Åbryggan sön. Ledig (så vitt jag vet) på måndag sen jobbar jag resten av veckan. Även veckan efter det, då skolan börjar, ska jag jobba mån till tors. Sedan fre till sön hoppas jag på att det blir Motala och hälsa på Svarte Petter. Längre än så har jag inget mer schema men det här ska nog bli bra!
   Jobbade ute på Åbryggan idag igen, det var jättekul, trevliga arbetskompisar. Gick rätt bra med. Mycket att göra hela tiden men det är bara skönt, så går tiden lite snabbare med. Hade 9-10 bord som mest samtidigt tror jag, men hängde nog med rätt bra i alla fall!
   Nu är det halvfriska människor som vill att jag ska hänga med ut och bada...
Well, it's 2:30 AM, why not...


ladys and gentlemen

Snart kommer mamsen och hämtar katten och jag undrar om jag kommer sakna den hmm neeej sen ska jag iväg till chinastore och köpa världens godaste nudlar sen ska jag till stadsparken och chilla som bara vi kan med sofia & natalie sen ska jag jobba i servisen på åbryggan sen ska jag till harrys och möta upp vännerna igen den tiden som återstår för att jag tror att jag kommer jobba fram till 1 på natten men jag ser fram emot det i alla fall och detta måste vara den längsta meningen jag någonsin har skrivit!

"This is 100% pure cocain ladys and gentlemen!"


Kissekatt

Imorse kom mamsen hit med hennes katt. Jag ska vara kattvakt. Men jag kom just på att jag inte ens frågade vad den hette.. Shit, jag har en främmande katt i mitt hem.. Jättesöt, stor & svart sak. Men jag är ju inget roligt sällskap, jag är ju inte hemma mycket. Nu ska jag strax upp till pappa & äta smörgåstårta för att Annika fyller år, sen ska jag ner på stan och gå lite med Sofie. Sen mot kvällen ska jag jobba på Lotus, det ska jag även göra Lördag.
   Gick jättebra på Grappa igår. Johanna & jag tookade oss lite, medan resten som jobbade där inte var på humör för humor förutom syrianen i disken, BINGO! haha. Jobbade från 5 till halv 12, kändes som en evighet. Efter det gick jag & Johanna i jobbarkläder till Harrys och bara tog en afterworkdrink - smirnof, haha. Riktigt gött. Träffade Micke och fick mitt armband som han hade sprungit omkring med och sett lagom metrosexuell ut i. Hade visst glömt det hos Erik i måndags. 
   Allting känns så mycket lättare när man har saker att göra hela tiden. Kommer igång lite mer att jobba nu med, har vart lite segt med det. Man hinner inte tänka så mycket på lite djupare saker, som jag ändå inte är så säker på att jag borde göra ändå så! Bara att köra på och ta saker som de kommer!
   Nej nu ska jag klappa katt - hepåre!

Dålig dag

Väldigt mycket jag borde göra nu, men jag har ingen ork...
Och den där känslan jag har hjälpter inte till...


Det här påminner om när jag har mycket att göra i skolan, det blir för mycket, och resultatet blir att jag inte tar tag i något utav det. Sen staplas alla måsten i stora högar runt omkring mig. Det är så lätt att klaga, men det är faktist lätt att ta tag i saker och ting med. Bara lite motivation som behövs..
   Sen var det en grej som jag var helt övertygad om förut att jag aldrig skulle klara av. Men som jag nu på senaste tiden inte alls sett som något större problem. Men nu har jag blivit påmind om att det nog är svårt ändå.. Ingen förstår vad jag pratar om där, men det var nog lite meningen med.
   Vad är det som gör att det går emot nu?

Ska jobba på Grappa med Johanna ikväll!

Janna skickade en bild på mig. Hon säger att det är för 4 år sen. Men vad vet jag, för jag kommer inte ihåg detta! Inte pga alkohol. Har förståeligt nog verkligen förträngt!
image281

Catching up

Jag har aldeles för mycket tankar om allting just nu så jag skriver bara lite ytligt om vad jag gjort på sista tiden! I helgen hade jag finbesök utav Fredrik, eller som mina vänner känner honom - svarte petter. Var väldigt trevligt. Även om jag var lite dum och lämnade honom ensam hemma lördagnatten då jag jobbade på Lotus. Vi hade köpt massvis med gott från godisland så tror inte han saknade mig så mycket! Söndagen höll på att bli riktigt dum, men 20 meter räddade den! Ser fram emot nästa gång.
   På måndagen kom allas våran Sofie hem till mig och vi åkte ut på tokigheter och hämtade andra tokigheter. Sedan följdes kvällen utav linedance på hemmaplan och senare ringer Micke och lurar med oss hem till Erik där det bjöds på tvspel, kareoke & tokigheter. Sicken tokig kväll.
   Tisdagen jobbade jag ute på Pråmen. Målade & byggde ihop ikeastolar. Samma sak gjorde jag idag, men innan det träffade jag Nattis som jag inte träffat på århundraden. Lurade med henne till Pråmen och de satt även henne i arbete. Vi började med att bygga ihop två träbänkar. Det var ganska intressant vad två 18åriga, oerfarna bänkbyggare kan lyckas med.. Men sittbara blev de!
   Nu har jag bara tagit det lugnt. Var prat om utgång med, men det blev inte av, ingen var riktigt motiverade för det. Ska upp till Pråmen imorn igen, sen ska jag & Johanna åka till Ikea. Jag ska kolla efter en byrå jag..

Jag har märkt att jag väldigt gärna vill skämta bort allvarliga eller jobbiga saker, det kan ju aldrig vara bra! Jag har svårt att koncentrera mig, jag är ofokuserad och tabbar mig. Bättring på G!